alinok
alinok
Новачок
Відгуки alinok
Коментарі alinok
Отримано лайків
6 Like
alinok

Звіт

Написала свій звіт,але не впевнена чи вірно додала ссилки. Тому додам тут ще скріни))
У відгука 0 коментарів
alinok

Самый вкусный Purina

Вот так приучила 2х летняя дочь кота кушать. Без разницы где, главное что Purina))
У відгука 0 коментарів
alinok

Нарешті пришов час і нашого відгуку

Розпочну з сухого корму. З цим проблем не було. Так як Purina у нас завжди був. Спочатку для кошенят, потім для дорослих та після вже для стерилізованих. Коту вже 8 років,і Purina завжди в нашому домі.
Зараз моїй доньці 2 роки,і їй подобається годувати кота. Привчила його їсти сухий на підвіконні))) але скільки б вона не насипала,кіт зїсть свою норму,а головне не набирає ваги. Він активний. Гарна та гладенька шерсть. Проблем з травленням немає!!!

А от в вологим кормом завжди були проблеми. "Те не хочу, те не буду" Міг просто пооблизувати желе або соус і піти до сухого. Дуже зраділи коли дізнались що в Purina з'явився і вологий корм,хоч і дуже переживали що буде так як і з іншими. Але кіт відразу ж поліз в коробку зі смаколиками,і ми дали йому вологий корм,який, урррааа,він з'їв з задоволенням!!! Тепер комбінуємо йому 2 корми) і знаємо що наш улюбленець їсть корисну та смачну їжу для котиків)
Дякуємо Purina і naprobu що дали нам можливість спробувати та протестувати вашу продукцію)
#naprobu_PurinaOne #PurinaONE_UA #PurinaONE_UA_МіксВартийДовіри
У відгука 1 коментар
alinok

Нарешті отримала посилочку

Тільки що кур'єр привіз наш набір для тестування. корм для стерилізованих котів. Один набір містить: 42 паучі вологого корму (по 85 г кожен) та 1 упаковка сухого корму (800г)
Поки кіт у батьків,тож з пятниці почнемо тестування корму ❤
У відгука 3 коментарі