sher_a_mi
sher_a_mi
Експерт
Відгуки sher_a_mi
Коментарі sher_a_mi
Отримано лайків
9 Like
sher_a_mi

Тестування киселів

Продегустували киселі, спробували вже майже всі смаки. І я приємно вражена, оскільки киселі дуже смачні, особливо сподобались ті, що швидкорозчинні. Просто, швидко та дуже смачно навіть для мене, оскільки я не є фанатом киселів.
Киселі швидко розчиняються, містять шматочки ягід, мають приємний смак та аромат. Мій фаворит- полуничний)))
У відгука 0 коментарів
sher_a_mi

Кисілі Dr.Oetker

Сьогодні отримала киселі для тестування. Гарний набір, яскраве пакування, на кожному пакуванні є детальна інструкція з приготування та повний склад кожного кіселя.
Склад гарний, натуральний, сьогодні плануємо скуштувати, лишилось обрати смак)))
У відгука 8 коментарів
sher_a_mi

Тестування Ентерол Імуно

Вітаю всіх)
Майже тиждень тестую Ентерол Імуно. Так сталось, що під час старту тестування я захворіла, антибіотики не приймала, але для підтримки імунної системи почала приймати Ентерол Імуно. Не знаю чи так співпало, чи це дія цієї добавки, але мій стан покращився набагато швидше ніж звичайно.
Також помітила, що під час прийому Ентеролу в мене покращилась робота ШКТ, інколи мала здуття та дискомфорт, наразі все нормалізувалось.
Щодо самих капсул, вони звичайного розміру, досить легко проковтуються, сама оболонка прозора і має легкий присмак.
Наразі можу сказати, що Ентерол Імуно є досить ефективною добавкою, яку можна приймати після прийому антибіотиків та під час простудних захворювань.
У відгука 0 коментарів
sher_a_mi

Ентерол

Всім привіт)
Вчора нарешті отримала свою посилочку з Ентерол Імуно.
Ззовні баночка виглядає досить гарно, прозора, видно самі капсули, є детальна інструкція, сама коробочка досить лаконічна.
Сьогодні почала тестування, вранці після сніданку вже прийняла 1 капсулу. Гарний склад, додатково є вітамін Д, С та цинк. Зараз сезон застуд і вона мене, на жаль, також не оминула, тож сподіваюсь, що Ентерол Імуно допоможе мені одужати скоріше.
У відгука 0 коментарів
sher_a_mi

Тестування набору від Avon

Дял мене це перший досвід користування таким засобом для шкірі навколо очей, коли одразу потрібно використовувати гель та крем окремо на нижню та верхню повіку. Крем і гель мають приємні текстури, гарно зволожують та живлять шкіру навколо очей, роблять її більш пружною, мають легкий та ненав'язливий аромат. Крем для рук попри свою легко текстуру дуже добро живить та пом'якшує шкіру рук, має просто неймовірний аромат ванілі та какао.
У відгука 0 коментарів