Yanucik25
Yanucik25
Новачок
Відгуки Yanucik25
Коментарі Yanucik25
Отримано лайків
0 Like
Yanucik25
Закончила прием Елиминаль гель. Очень понравинось. Кожа перестала выделять жирный блеск. Пропали мелкие прыщики которые постоянно появлялись перед критическими днями. Надеюсь на то что результат будет длительным.
У відгука 0 коментарів
Yanucik25
Пропила уже 11дней, еще на пару дней осталось. Мне очень понравился этот препарат, действительно очистилась кожа на лице уже после 3-го применения, заметливо пропал жирный блеск. улучшилось пищеварение, прекратилось постоянное вздутие, вообщем я довольна этим препаратом, но его лучше совмещать с диетой, быстрее наступит эффект. Обязательно через время пройду еще курс!
У відгука 1 коментар
Yanucik25
Отримала свою посилку 7.05 і відразу розпочала тестування. На смак приємний фруктовий смак схожий на банановий. Дуже зручно можна випити відразу з пакетика(зручно на роботі).
У відгука 0 коментарів
Yanucik25
Я теж отримала сьогодні свою посилку. Три журнали та дві пачки по 20шт. Еліміналь гелю. Буду починати тестування.
У відгука 0 коментарів
Yanucik25
Вже сім днів тестуємо корм з телятиною, курячим філе та шпинатом в соусі. Туалет в котиків в нормі. Вони енергійні та мають гарний апетит. Їдять і з крупами і в чистому вигляді. Тільки вони бачать пакетик біжать і облизуються. В мене два котика і протестувати на одному невийшло тому що один їсть а інший забирає бо і йому хочеться теж. Тому вийшло ощасливити двох котиків відразу.їм дуже сподобався. Дуже класний корм і видно шматочки мяса. Думаю що й далі буду підгодовувати їх такою смакотою.
У відгука 0 коментарів