JuliaLS
JuliaLS
Новачок
Відгуки JuliaLS
Коментарі JuliaLS
Отримано лайків
0 Like
JuliaLS
Нарешті дійшла черга до Вишневого пирога з шоколадом. Рецепт мені відправили з набором продукції. Я дуже переживала за цей пиріг так як з дріжджевим тістом в мене проблеми, ще й на зло зламався міксер. Та все ж я не відступила, тісто замісила бабусении методом,руками. Крем з пудингом готується просто. Єдине що я замінила в рецепті так це печиво амареті так як не знайшла його, натомість взяла печиво з шоколадною крошкою. Тісто виросло,тому пиріг вдався. Дуже смачний та ароматний
У відгука 1 коментар
JuliaLS
Ось настав час продегустувати гарячий шоколад. Скажу відверто я не фанат солодких напоїв тому, щоб написати чесний відгук я заручилась допомогою племінників, вони у мене взахваті від какао тому була цікава їхня думка. Гарячий шоколад я приготовила згідно з рецептом на упаковці, все було дуже просто головне постійно помішувати, щоб не було комочків. Гарячий шоколад дітям сподобався, це я зрозуміла через пусті кружки вже після двох хвилин. Тому сміливо можу рекомендувати цей напій для всіх ласунчиків.
У відгука 0 коментарів
JuliaLS
Так співпало, що листопад у мене наповнений різноманітними подіями, хоча і не значними, але потрібно якось розбавляти сірі будні собі і близьким. Цього тижня до мене приїжала подруга, якої я давно не бачила, тому на таку важливу зустріч я вирішила спробувати свої сили і приготувати Чізкей. Не буду брехати, я вибрала найпростіший рецепт, але він вийшов смачним. І допомогла мені в цьому як завжди продукція Dr.Oetker. В творожний крем я додала ароматний ванільний цукор. Довго думала чим прикрасити і знайшла вихід. У мене ще лишилося полуничне желе Dr. Oetker, ось я його і залила поверху мого чізкейка. До речі зараз стало важко знайти желе Dr.Oetker у магазинах мого міста. Що вийшло судіть по фото, а на смак божественно.
У відгука 3 коментарі
JuliaLS
Останнім часом мене заполонила рутина. Щоб якось порадувати себе і своїх близьких я вирішила приготувати улюблений торт моєї сім'ї - П'яна вишня. Звичайно, незамінним помічником в приготуванні стала продукція Dr.Oetker. Я використовувала ванільний цукор, щоб додати аромату начинці. А також, я зробила неймовірно смачну шоколадну глазурь, за допомогою какао. Торт вийшов дуже смачний, але на жаль через це швидко закінчився. Тому чекайте нових кулінарних експерементів.
У відгука 1 коментар
JuliaLS
Нарешті і я дочекалася свою посилку. Я отримала набір "зустріч із подругою", це мене дуже потішило, адже зараз це актуально для мене. До мого набору увійшло: 1. Гарячий шоколад зі смаком рому - 3 шт. 2.Гарячий шоколад зц сиаком лісового горіха - 3 шт. 3.Ванільний цукор - 2 шт. 4. Розпушувач тіста - 1 шт. 5. Дріжджі - 1 шт. 6. Крем для торта зі смаком ванілі - 1 шт. 7. Какао - 1 шт. 8. Пудинг - 1 шт. А також дві картки зі смачнючими рецептами печива та пирога. Та картки з умовами тестування. Набором задоволена. Розпочинаю тестування, буду ділитися своїми враженнями з вами. Ну а смакові якості моїх десертів перевірять мої подруги.
У відгука 1 коментар