Tanyxa28
Tanyxa28
Новачок
Відгуки Tanyxa28
Коментарі Tanyxa28
Отримано лайків
0 Like
Tanyxa28
Усім знову привіт!!! Хочу поділитися остаточно прийнятими висновками від користування ТМ NIVEA «Блиск і об’єм». Користуюся шампунем і бальзамом вже більше двох тижнів; на цей час шампуню залишилося більше половини і трохи меньше бальзаму, тому можу підвести, що використовується дуже економно. Довжина волос у мене по плечі, самі волоси тонкі із сухими кінцями, тому шампуню було достатньо зовсім трохи, щоб повністю намилити голову, бо він добре піниться. Бальзам використовую тільки на кінчики волосся, тому також за раз використовувала зовсім трохи (тримаю 2 хвилинки). Коли я тільки почала користуватися ТМ NIVEA , волоси дуже швидко становилися брудними( мила майже щодня), проте зараз, по трьохтижневому відрізку часу, мию як завжди – через день, що дуже радує. Також перестала чісатися кожа голови, мабудь мої волоси і ТМ NIVEA знайшли спільну мову ))). Назараз мої волоси виглядають доглянутими - з об’ємом і сіяють!!! Що до лаку, то користуватися ним дуже зручно, наступного дня волоси не виглядають брудними і майже запаху не залишається! Отже, можу з певністю стверджувати, що ця серія добре впоралася із своїм призначенням і добре підійшла до моїх волос: є об’єм, є сяючий блиск, користуюся як і завжди через день, кожа голови не чішиться,легко змивається, немає лупи, приємний аромат. Проте є і невеличкі зауваження щодо зручності бутилька бальзаму, мені не дуже легко із своїм манікюром відкривати кришечку ( я розумію, що бальзам розрахований на «перевернутий вигляд» бутилька, тому і міцно закривається), проте хотілося б більш легкого відкриття, щоб не здавалося, що зараз зітреться лак . Також щодо лаку для волос, то на ньому написано – для сильної фіксації і стоїть позначка в «5», але як по мені, лак більше підходить для легкої фіксації – десь на позначку «3»(лак використовувала увесь тиждень, робила звичайну фіксацію своєї укладки після фену, проте до вечора її вже не було ). Загалом я дуже задоволена всією серією ТМ NIVEA «Блиск і об’єм» тому і надалі буду користуватися нею і рекоминдуватиму своїм близьким!!!)))
У відгука 1 коментар
Tanyxa28
зазвичай пінку використовую тільки, коли роблю зачіски із бігудями (накручуюся)), але обов"язково спробую і просто після душу,коли буду робити укладку феном
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
yliya18
Добрый день. Подходит к концу тестирование. Предварительно можна отметить что использование шампуня и ополаскивателя приносит положительный результат. Волосы имеют красивый выд, приятные на ощюп. У меня шампунь не закончился, осталось примерно еще на раз 5. Ополаскивателя тоже. Что касается лака то он мне очень-очеь понравился. Делала себе кудри, держались целый вечер и на следущий день волосы были еще волнистые. Получила много комплиментов от присуцтвующих.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
yliya18, и от меня примите комплимент - волосы шикарные! И цвет, и блеск, и волны.
Tanyxa28
у вас дійсно гарна зачіска, волосся виглядає дуже справжньо і доглянутим!!!
yliya18
Спасибо большое за комплименты.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Irusya13
Доброго дня! Минуло вже більше двох тижнів тестування. Хочу сказати, що загалом лінія засобів від ТМ NIVEA мені сподобалась, хоча є і певні недоліки. Найбільше мені сподобався шампунь. Я вже писала, що зручна банка, приємний запах, хороша консистенція, також шампунь дуже добре вимиває волосся. Пробувала його після маски з олією, цукром, шампунь впорався на всі 100%, волосся відмилося, гарно розчісувалося, мало приємний запах, гладеньке на дотик. З ополіскувачем в мене склалися не такі хороші відносини. Скільки я його не пробувала, як ретельно не відмивала, всеодно на дотик воно якесь жирне, навіть на руці це відчувається. Напевно просто він не підходить для мого волосся. Хоч в ополіскувача дуже приємний запах, хороша консистенція. Після двох тижнів використання на волоссі дійсно з'явився об'єм, але тримається він тільки день. Щодо лаку, то я задоволена його дією. Зачіска тримається цілий день, незважаючи на сильний вітер і волосся дуже гарно блистить.
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Irusya13, а ополіскувач Ви наносили на всю довжину чи лишень на кінчики? І що це за масочка з цукром, яку Ви використовували? Поділіться з нами, я про таку і не чула.
bogacheva
я слышала только что есть горчичная маска для роста волос, вот вроде в неё добавляют сахар, но наверно есть еще какая то, так как думаю что горчичная маска - дл ясамых стойких духом и телом!))
Tanyxa28
на собі неоднразово робила гірчичну маску, чим більше цукру кладете разом з гірчицею, тим "сильніший ефект". Я клала побільше цукру - щоб ефект був кращий, витримала 20 хвилин ;)), зате добре допомагає від жирності корінців, щодо до росту - не помітила.
Irusya13
Використовувала ополіскувач лише до полодовжини довжини волосся, так щоб на корені не попадало. Маска дійсно гірчична, 3 ложки гірчичного порошку залити гарячою водою, додати 3 чайні ложки цкру, 1 жовток, 3 столові ложки олії (беру рецинову і оливкову) і наносити лише до середини волосся, маска дуже підсушує волосся, тому кінчики змащую олійкою, і тримаю по можливості від 40 хвилин, найкращий ефект коли протримається 1 годину, потім змити (це найскладніший процес, особливо вимивання цукру ))), але волосся дійсно починає швидше рости.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tanyxa28
Усім доброо дня! ))) Користуюся продукцією ТМ NIVEA « Блиск і об’єм» вже тиждень. Хочу відмітити як позитивні, так і негативні моменти від використання. Раніше мила голову через день, так як звикла до такої позиції і волоси відчували себе комфортно)) (волоси у мене дуже тоненькі і їх зовсім мало), проте зараз мушу мити майже щодня, бо наступного ранку корінці вже жирні, да і саме волосся втрачає об”єм. Також після того, як волоси висихають (природним шляхом), починає чісатися кожа голови. Якщо я голову мила зранку, то об”єм дійсно був помітен і волоси виглядали гарно, але коли мила голову звечора, то наранок об”єму нажаль не було (на моїй першій фотці – голову мила зранку). Саме волосся дійсно набуло блиску і виглядає чарівно. Щодо лаку ТМ NIVEA « Блиск і об’єм», то результат відчувається. Так як у мене волоси короткі, особо “розігнатися” із зачісками не має можливості, але елементарну фіксацію об”єму і гульку роблю. Запах у лаку непоганий з легким солодкуватим ароматом, і зберігається і на наступний день, на відміну від шампуню і бальзаму. Коли робила гульку, то лак розподілила по усій длині волосся, а саме в цей день був сильний вітер: гулька протрималася цілий день, а так трохи вибилося волос біля висків. І надалі продовжую користуватися ТМ NIVEA і ділитися своїми враженнями та спостереженнями.
У відгука 3 коментарі
rysnika
Ви дуже критично ставитесь до свого волосся, воно класне, а не тоненька та рідке, як ви відзначили)
Модератор Ольга
Tanyxa28, дійсно, на фото волосся виглядає дуже гарно та блищить. rysnika права - Ви занадто критичні до свого гарного волосся.
Tanyxa28
Дякую!!! Дуже-дуже приємно!!! Але завдяки шампуню та бальзаму з"явився об"єм та чарівний блиск, а раніше волоси були завжди без об"єму (домомогав тільки фен)!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися