blound
blound
Новачок
Відгуки blound
Коментарі blound
Отримано лайків
0 Like
blound
Заявку подала, але надії не маю. Брала участь в одному проекті від на_проби й виставляла відгуки в інстаграм, а що потрібно на сайті не здогадалась
У відгука 3 коментарі
blound
Чому відгук опублікований не повністю?
Модератор Ольга
blound, надія завжди має бути :) Але з правилами кожного проекту варто знайомитися перед подачею заявки на тестування.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
blound
Пудинг - це ❤️❤️❤️ Любов з першого погляду. Зрозуміло написана інструкція. Я навіть спочатку подумала - НУ НЕ МОЖУ ВСЕ БУТИ ТАК ПРОСТО! А виявилось, що може)) Великий + для мене, що легко відділяються краї пудингу від форми. Люблю робити десерти, які потім витягую з форм. А це не завджи виходить. Так от пудинг мене покорив!!!
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
blound, звертаю Вашу увагу на те, що відгуки тих, хто отримав посилку вчасно, ми приймали до 29 грудня. Ви ж лише сьогодні опублікували відгуки з різницею в декілька хвилин. Ми їх будемо вважати за один.
blound
Ой, не так зрозуміла правила. Подумала, що відгуки потрібно залишати в соцмережі. Писала відгуки в інстаграм 3 шт пости + декілька історій впродовж всього періоду тестування. Побачила, що пишуть сюди. Вибачте, буду виправлятись. Не хочу загреміти до вашого чорного списку)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Наталья Тараненко
Пришла очередь тестировать двухцветную глазурь. Очень удобно, ничего варить не надо, растекается по поверхности красиво. НО!!! То ли я такая безрукая, либо что-то пошло не так, но в готовом излелии глазурь трескалась и осыпалась, когда пирог резали ножом, в итоге вся крамота в виде шоколадных крошек осталась на блюде(((( Сфотографировать, к сожалению, не удалось(((( Из всей присланной на пробу продукции, толька эта глазурь не удовлетворила моих кулинарных запросов.
У відгука 2 коментарі
blound
В мене також так. Думаю, що глазур така й є. Це не мінус, а просто особливість така глазурі. Якщо потрібно, щоб не тріскаласи, то краще взяти звичайну глазур цієї фірми. Можна зробити густою-густою))) Мені майже вистачило глазурі з чорним та білим шоколадом покрити торт. У анкеті написала, що зручніше якби було на який діаметр торту покривати. А так продукція
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися