Salamia123
Salamia123
Знавець
Відгуки Salamia123
Коментарі Salamia123
Отримано лайків
6 Like
Salamia123

Вітаю переможців!

Дуже багато чула про цей Мемопрув, навіть деякі блогери рекламують його, тому дуже цікаво буде почитати незалежні відгуки! Мирних всім днів!
У відгука 0 коментарів
Salamia123

Квітневі новинки від Avon- перші враження

З косметикою Аvon я знайома вже дуже давно і, в більшості випадків,була задоволена. Креми для рук і обличчя, піни для ванн, гелі для душу, тіні для повік, тоналки, блиски для губ і ,звичайно ж, туші для вій,дуже довго були постійними "мешканцями" моєї косметички. Пригадую, що мені не підійшли тільки шампуні від Аvon. Враховуючи багаторічний позитивний досвід користування засобами від Аvon,я із захватом чекала можливості спробувати новинки.
Ділитися своїми враженнями почну з туші. На перший погляд мені не сподобалася щіточка, вона мені дала здалася завеликою і незручною.
Але коли я почала фарбувати вії ,то виявилося,що щіточка гарно профарбовує кожну війку,подовжує та розділяє вії. Туш має насичений чорний колір і не береться комочками, але наприкінці дня ,на жаль, обсипається.
Що стосується парфумованої водички,то можу сказати,що цей продукт потішив вишуканим пакуванням та зручним малим форматом.Буде його зручно брати з собою, наприклад, у подорож. Аромат вцілому приємний,та для мене трохи заважкий, він скоріше вечірній. Ще я помітила, що вода, нажаль,дуже нестійка. Тобто вранці я нанесла водичку, а вже в обід аромат зовсім не відчувається, навіть на волоссі, хоча зазвичай інші аромати тримаються до вечора. Можливо,вона і повинна бути такою нестійкою,це ж парфумована вода ,а не парфуми, але вважаю,що потрібно це зазначити.
Третій продукт тестування - крем під очі теж потішив стильною упаковкою та зручним дозатором. Аромату я майже не відчула і це добре для мене принаймні .
При першому нанесенні крему, я відчувала легке печіння на шкірі. Це мене трохи злякало, я переживала, щоб мене не було якоїсь алергічної реакції ,але за дві-три хвилини це відчуття минуло.
Я подумала :"Які ж в цьому кремі потужні компоненти,аж відчувається на шкірі,як вони активно працюють,розгладжуючи зморшки 😊 Всі подальші рази при нанесенні крему ніяких неприємних відчуттів не було. За 4 дні користування кремом я не помітила змін у зморшках, але цілком шкіра виглядає добре. Можливо, ефект розгладжування зморшок проявиться трохи згодом. Помітила також,що крем помітно освітлює темні кола під очима,що мені дуже подобається. На мій погляд,за текстурою цей крем схожий на праймер і текстура в міру щільна,добре розподіляється по шкірі.
Із задоволенням продовжую користування новинками від Аvon, спостерігатиму за ефектом,особливо очікую від крему розгладжування зморшок під очима.Але перше враження від продуктів тестування однозначно позитивне.
Дякую порталу за можливість взяти участь у тестуванні, а всім, хто прочитав мій відгук,бажаю здоров'я та мирного неба.
У відгука 0 коментарів
Salamia123

Дякую AVON, що підтримуєте красу україночок !

Я дуже давно не брала участь в тестуваннях, навіть не заповнювала анкет, бо розуміла, що немає ресурсу писати змістовні та цікаві відгуки. Аж ось нарешті, відчула, що готова. Тому дуже хочу протестувати косметику від AVON, особливо сироватку, бо ніколи не користувалася таким засобом. Також цікаво спробувати нову туш, бо я вже дуже давно користуюся тушшю MARK від AVON, і дуже нею задоволена. Бажаю всім учасницям миру та здоров'я!
У відгука 2 коментарі
Salamia123

Помог справиться с воспаленной, растрескавшейся кожей на руках.

Уже неделю тестирую Ультраувлажняющую эмульсию Topicrem для тела и потихоньку формируется более полное представление об этом средстве.
Например, не очень нравится, что кожа долго сохраняет запах крема. Если вечером намазал, то утром еще пахнет. Хотя, может, кому-то это наоборот нравится:)
Со своей основной функцией увлажнения эмульсия справляется хорошо и даже способствует заживлению кожи.
На улице похолодало и у меня сильно покраснела растрескалась кожа на руках (фото прикреплю ниже). Я нанесла на ночь эмульсию и наутро покраснение и сухость кожи стали намного меньше, можете оценить по фото. Единственное, мне понравилось, что после нанесения было ощущения жжения, как будто на раздраженную кожу капнули спиртом.
Отдельно хочу остановиться на составе средства.
Производитель утверждает, что " (Эмульсия) Также является незаменимым помощником при заботе за нежной кожей детей и младенцев. Не содержит парабенов. Не провоцирует появление комедонов. Имеет высокий уровень безопасности".
А отдельные ингридиенты в составе эмульсии не так уж и безопасны.
Например, синтетические токсичные ароматизаторы (Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone), которые, к счастью, находятся в конце перечня компонентов эмульсии, а значит, присутствуют в минимальных количествах. Также расстроило наличие в составе загустителей (Carbomer, Polyacrylamide) и эмульгатора (PEG-100 Stearate). Последний относится к ПАВам,повышает проницаемость кожи и может вызывать раздражение глаз и кожи, загрязняет окружающую среду.
Понятно, что эмульсия не претендует на звание "эко-продукт" и наличие вышеупомянутых компонентов в составе обосновано, но, по моему мнению, использовать это средство для ухода за кожей младенцев и детей не стоит из-за высокого риска аллергических реакций.
В остальном, на моем опыте, эмульсия хорошо устраняет сухость, смягчает, и заживляет кожу.
У відгука 0 коментарів
Salamia123

Первые впечатления от использования Topicrem- замечательно!

Я всегда подаю заявку на участие в тестировании только на те средства, которые мне действительно интересно попробовать. И Вселенная услышала мой запрос! Я стала одним из экспертов, отобранных для участия в тестировании Topicrem! Спасибо за доверие, na-probu!
По счастливому стечению обстоятельств, посылку с ультраувлажняющей эмульсией, я получила в день рождения своего сыночка, ему исполнилось 11. Увидев в моих руках коробку, он подумал, что это еще один подарок для него))).
И отчасти это так и есть, потому что, детская кожа нуждается в увлажнении, особенно зимой. Но и у меня в период холодов очень сильно пересыхает кожа рук. Ниже приложу фото,чтоб вы оценили масштаб).
Чем я только не спасалась, кремы для рук всевозможные, и масло кокосовое и оливковое. И все равно я еще в поисках своего идеального средства для увлажнения.
Первое впечатление от использования эмульсии обнадеживающие. Жиденькая текстура и приятный, ненавязчивый аромат мне понравились. Средство экономично расходуется, легко наносится и достаточно быстро впитывается, не оставляя жирной пленки на коже.
Пока все нравится, продолжаю тестировать.
У відгука 6 коментарів