tetiana_larchenko
tetiana_larchenko
Знавець
Відгуки tetiana_larchenko
Коментарі tetiana_larchenko
Отримано лайків
0 Like
tetiana_larchenko

Яблучне варіння з Желфікс 3:1

Готувала варіння з яблук з Желфікс 3:1. Часу займає трошки більше у порівнянні з апельсиновим джемом, але сам процес також максимально простий та зрозумілий. Сподобалося, що цукру потрібно небагато, а на смак солодко) залишилось ще декілька упаковок Желфіксу, тому і далі буду з ним консервувати джеми та варіння.
У відгука 0 коментарів
tetiana_larchenko

Апельсиновий джем із Желфікс 2:1

Перша спроба приготувати джем із Желфікс виявилася вдалою, а джем смачним) В приготуванні нічого складного немає, весь процес детально прописаний на упаковці. Трошки джему залишилось і в склянці він застиг хвилин за 15. На смак, як свіжі апельсини, з приємною кислинкою та в міру солодкий.
У відгука 0 коментарів
tetiana_larchenko

Нарешті я її отримала)

Ще на початку тижня отримала довгоочікувану посилку, але консервувати буду на вихідних. Приємне наповнення - це не лише Желфікс для джемів, желе або варіння, а ще й Пікантфікс для консервування огірків.
У відгука 0 коментарів
tetiana_larchenko
Второе блюдо с желатином Dr. Oetker) на вид не совсем удачно получилось, но зато очень вкусно) готовила куриный рулет по рецепту из карточки. Подвёл меня рукав для запекания, который лопнул в самый неподходящий момент и практически вся жидкость вытекла на противень, но на вкусовых качествах это не отразилось. Вообще никогда не готовила с желатином, мне казалось, что это долго, сложно и не вкусно. Но желатин Dr. Oetker полностью изменил мое представление о этом продукте. Готовить просто, быстро и легко, а получается очень вкусно. Однозначно буду готовить с желатином Dr. Oetker!
У відгука 0 коментарів
tetiana_larchenko
Наконец то дошли руки до тестирования) первый раз готовила чизкейк без выпечки. рецепт выбрала самый простой, а с желатином Dr. Oetker было ещё проще! Набухает желатин очень быстро, растворяется мгновенно и без комочков. По рецепту чизкейк должен застывать 3-4 часа, но с этим желатином он застыл меньше, чем за час.
У відгука 2 коментарі