LIDA1991
LIDA1991
Новачок
Відгуки LIDA1991
Коментарі LIDA1991
Отримано лайків
0 Like
LIDA1991
Сирний десерт - дуже ніжний. 250 грам сиру домашнього 4 ст.л. сметани.2 яйця 2 ст.л.розтопленого масла 2 ст.л. борошна 1 ч.л.розпушовача Пекатик ванільного цукру 1.5 ст.ложки цукру. Все змішати, останнім додаємо борошно з розпушувачом.
У відгука 1 коментар
LIDA1991
Спасибо за подарки) наша Бэллочка и бабушкина Томочка)
У відгука 0 коментарів
LIDA1991
Після народження донечки (4 роки тому) замінили стару машинку лж на занусі. Покупкою була задоволена до того часу поки не "відчула" на собі результати прання в пральній машині електролюкс(модель не скажу на разі). Родичі придбали її в трй де період за 20 тис.(моя зануссі -8 тис) Так от при використані однакового порошку, машинка електполюкс пере набагато краще, колір зберігажиься, біілі маєчки дітей - білосніжні, речі які були тьмяні сиали насичиніші. І навіть відіпралась м'яка іграшка, яка була обмальована рясно кульковою ручкою. На майбутнє доя себе вирішила, що заміна пралки буде лише на електролюкс, а ще й з такою корисною функцією анти -алерген (дитина схильна, на жаль, до алергії і ларінгітів).
У відгука 0 коментарів
LIDA1991
Беллочка їсть новий корм з 6 жовтня. Самопочуття після вдивання корму хороше, стілець в нормі. Їсть з задоволенням, запах приємний, упаковка герметична, туькси гарно виглядають. Потім в них практично зберігати корм, чкий купуємо на вагу. Другу пачку корму віддали бабусі для шпіців, до того вони їли роял канін, OPTI MEAL PRIVILEGE песики сприйняли позитивно, їдять з апетитом, самопочуття хороше. Ціна на ці корми майже однакові, тому бабуся не виключає, що перевеле свлїх песиків на опті міл. Підтримати нашого виробника.
У відгука 0 коментарів
LIDA1991
Отримали посилочку з кормом. Посали тестувати новий корм одразу. Одну баночку дала чоловіковій мамі доя балонки, а олну лишила для нашого шпіца). Обидва песика їдять корм з задоволенням. Самопочуття і стілець в нормі, після 3-х днів вживання. Запах корму приємний. Фотозвіт в наступному дописі. Дякую #na_proby за можливість проткстувати новий для нашого песика корм.
У відгука 0 коментарів