Mama Ирина Life
Mama Ирина Life
Знавець
Відгуки Mama Ирина Life
Коментарі Mama Ирина Life
Отримано лайків
2 Like
Mama Ирина Life
Пишу вже свій третій відзов. Використала вже пів банки шампуню.Впринципі мені сподобався результат волосся після миття. Стан мого волосся значно покращився, волосся мяггке, і набуло трохи здорового блиску (не салонний догляд, але все ж таки є) Як на мене непоганий результат.Єдине хочеться ,щоб була більша банка ато до одНієї банки бальзаму потрібно 1.5 таких шампуні. Можу сміло рекомендувати шампуніь і бальзам від Nivea.
У відгука 3 коментарі
Marinka1988
Mama Ирина Life, для меня тоже маленький объём бутылочки шампуня) Зачастую как минимум беру 500 мл, но чтоб протестировать новое средства, то достаточно)
еленка208
Все індивідуально. Хтось миє і по 2-3 рази за раз.В когось більш густе, довше волосся і потребує більше шампуні, аніж в кого тонше, коротке волосся. В мене середньої довжини, тогнке волосся. Але завдяки тому, що шампунь та і бальзам піниться дуже добре і лягає по всій довжині, то мені його вистачить на місяці 2 точно. Використовую, як і звичні мені шампуні, не багато. Мені вистачає. Мию раз в 2 дні.
Mama Ирина Life
Згідна, все індивідуально, так як я мию часто мені замала)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Mama Ирина Life
Усім гарного дня. Я теж вже брала участь в тестуванні пудинг від Dr. Oetker тепер часто його Готуємо, цікаво буде протестувати коробочку сюрприз від цієї марки, адже зараз погода не дуже радує і ми з дітьми майже кожен день Готуємо різні смаколики. Бажаємо усім удачі та Смачного тестування
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Mama Ирина Life Дійсно, у цю пору року домашня випічка надає особливий затишок у домі..) Ми Вам також бажаємо удачі )
Mama Ирина Life
Дуже дякую, надіюсь знову на удачу)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Mama Ирина Life
В цьому тестуванні заявку не подаю,так як, чутливості зубів немає. Усім хто пройде бажаю ,щоб дана марка вам підійшла ,і чутливість ваших зубів пропала
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Mama Ирина Life, Ви - щаслива людина, котра не страждає від чутливості зубів! Хай так буде і надалі!
Mama Ирина Life
так в цьому плані мені пощастило
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Mama Ирина Life
А я вже 9 тестування підряд пролітаю
У відгука 1 коментар
Mama Ирина Life
Звичайно не засмучуюся) подивлюсь відзови тестувальників піду і собі куплю попробувати
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Mama Ирина Life
Усім Доброго дня, зразу напишу що в число тестувальників я не попала, але хотілось би написати свою думку. Прочитала я пару відзовів і зрозуміла що конкретики не видно. Поясню чому я так думаю. Вератроол, як вказано в інструкції містить таку речовину, як ресвіратрол. Ресвіратрол - це антиоксидант, і дія його проявляється в середині нашого організму. Тому очевидно, щоб адекватно протестувати даний продукт, спершу треба було б здати аналізи (хоча б розгорнутий аналіз крові) і тоді, хоча б після двох тижнів прийому цього препарату зробити повторний аналіз. Ось тоді коли є порівняння можна і оцінювати сам препарат. Ще один фактор, який мене бентежить, це ціна в інтернеті його можна придбати за 115грн. При цьому сам антиоксидант ресвіратрол задоволення не дешеве. Тому я чесно кажучи сумнівалась в його дії. Чому я написала цей коментарій? Нещодавно я і сама приймала препарат антиоксидант який містив ресвіратрол, і перше ніж я його почала приймати, мені теж порадили зробити обстеження та здати аналізи. І вже після свого досвіду я побачила різницю до і після прийому. Ну і ціна звичайно в рази дороща, ніж 115грн.
У відгука 3 коментарі
Приятная персона
Простите, а что поменялось в вашем анализе крови?)
Mama Ирина Life
В мене був низький гемоглобін, після прийому все внормі, ще нормалізувався тиск,
Модератор Ольга
Mama Ирина Life, в ідеалі звісно, варто стежити за своїми показниками крові, тиску і т.д. Але ж ми звертаємо увагу на самопочуття та зовнішні ознаки, вони неодмінно будуть, якщо всередині організму буде порядок, вірно ж? Що ж до ціни - не завжди те, що коштує дешевше, гірше дорожчого. Але Ваша думка має право на існування, дякуємо що поділилися :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися