Liubomyra
Liubomyra
Новачок
Відгуки Liubomyra
Коментарі Liubomyra
Отримано лайків
0 Like
Liubomyra
Нарешті прийшла черга зігрітися у снігову погоду гарячим шоколадом від Dr. Oetker. Тестувала шоколад зі смаком рому та лісового горіха. Приготування досить легке. Смак дуже насичений, смачний, хоча і яскраво виражена зі смаком горіха. Скоріш за все буду радувати себе класичним гарячим шоколадом Dr. Oetker.
У відгука 1 коментар
Liubomyra
Доброго вечора) Нарешті наважилась спробувати приготувати шоколадний пиріг з вишнями, так як переживала за тісто. Раніше користувалась лише живими дріжджами, і як на мене було важко замісити тісто та щей це віднімало більше часу( Цього разу спробувала сухі дріжджі Dr. Oetker, мені дуже сподобалося! Тісто дуже легко замісилось та ще один з плюсів це час ( всього лиш декілька хв). Начинка виявилась дуже смачною за рахунок шоколадного пудинга, вишні чудово поєдналися з пудингом після охолодження. Це був неповторний смак, який буде переслідувати мене ще довго)) Дякую порталу na-proby та Dr. Oetker за ці рецепти!!
У відгука 0 коментарів
Liubomyra
Доброго вечора! Вперше спробувала себе у ролі експерта і відчуваю гору відповідальності, що б донести споживачам наскільки якісна продукція Dr. Oetker. На вихідних вирішила спробувати випекти печиво з ванільним кремом) Тісто замісилось легко, випікалось печиво швидко, правда трішки треба було почекати поки крем загусне в холодильнику. Печиво получилось в міру солодке, а крем дуже ніжний, перед подачею посипала печиво цукровою пудрою та шоколадом . З решти печива та крему приготувала дуже ніжний десерт) Дякую порталу na-proby за можливість бути експертом цієї продукції!
У відгука 1 коментар