Анжела 1991
Анжела 1991
Знавець
Відгуки Анжела 1991
Коментарі Анжела 1991
Отримано лайків
2 Like
Анжела 1991

Тестування Желфікс

Всім доброго вечора! Протестувала сьогодні желфікс 3:1 і вирішила зробити сливове варення. І так,нам потрібно: 1кг.слив 350г.цукру 5ст.л коньяку 100г.грецьких горіхів Спосіб приготування: Сливи ретельно помити і видалити кісточки розділивши їх на дві половинки.Засипати сливи цукром і поставити в холодильник на 4год.після цього змішати з Желфікс 3:1 ставимо на вогонь і варимо до повного розчинення цукру, додаємо подрібленні горіхи і коньяк перемішуємо і доводимо до кипіння.Ретельно перемішуємо,знімаємо пінку і розливаємо в сухі і чисті банки.
У відгука 1 коментар
Анжела 1991

Желфікс

Доброго дня!Отримала і я свій тестовий набір Желфікса.Дякую Вам за можливість спробувати новий продукт від Dr.Oetker. Буду тестувати і ділитися з вами рецептами.
У відгука 1 коментар
Анжела 1991
Доброго вечера! Зварила на днях своє улюблене варення з полунички. Що найбільше мені сподобалося,це те,що колір залишився незмінним і час приготування зайняв лише 10хв. І так, що потрібно взяти: 1кг.полуниці 1пач.Желфікс 2:1 500г.цукру 1/2ч.л.кориці Приготування: Полуницю вимити і відділити від хвостиків. 2ст.л цукру змішати з 1 пакетом Желфіксу 2:1, додати до ягід і довести до кипіння, потім додати цукор що залишився і 1/2 ч.л кориці,знову довести до кипіння і варити ще 3хв.зняти з вогню і розлити в сухі баночки,закрутити,перевернути вверх дном на 5хв. Смачного!
У відгука 1 коментар
Анжела 1991
Доброго дня! Нарешті і я добралася до закрутки. Вирішила зварити вишневе варення з Желфікс 1:1, результат дуже здивував:по-перше,неймовірний смак та аромат,по-друге приємний колір,що передає всю натуральність продукту,по-третє і саме головне заощадив мій час,що дуже важливо для молодої мами. 1кг ягід 1кг цукру 200мл.води 2пак.ванільного цукру 6ст.л.коньяку Приготування: 2ст.л цукру змішати з вмістом пакетика Желфікс 1:1 і 2пак.ванільного цукру,перемішати і додати 200мл.води,постави на вогонь і при постійному перемішуванні,довести до кипіння. Потім додати цукор що залишився,довести до кипіння і варити 5хв.при постійному перемішуванні,зняти з вогню і додати 6ст.л.коньяку, розлити в сухі баночки,закрутити і перевернути вверх дном на 5хв. Результат 2л.варення. Смачного!
У відгука 2 коментарі
Анжела 1991
Доброго дня! Нарешті і я отримала свою посилочку, величезне дякую! вже завтра почну готувати полуничне варення і обовязково поділюсь результатом
У відгука 1 коментар