Любовь Павловна Федорюк
Любовь Павловна Федорюк
Знавець
Відгуки Любовь Павловна Федорюк
Коментарі Любовь Павловна Федорюк
Отримано лайків
11 Like
Любовь Павловна Федорюк

Вітаміни Becutan

Ось і закінчили ми з сином тестувати вітаміни Becutan. Вітаміни мають дуже приємний смак та колір, схожий на фанту чи апельсиновий лимонад.


Результати вже помітні, з того що я помітила після приймання вітамінів, невелике покращення апетиту та став більш активнішим. Мій висновок: ми однозначно рекомендуємо ці вітаміни ☺️
У відгука 0 коментарів
Любовь Павловна Федорюк

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Отримала вітаміни Бекутан Мультиімунно. Одразу розпакувала гарну упаковки 14 пакетиків з порошок - подібним вмістом поділені на 7 вітамінів і 7 прибіотиків. Прочитала інструкцію, перед тим як давати вітамінки дитині. Разом з сином розпаковували і змішали з теплою водою ще добавили соломку щоб цікавіше було. Напій з апельсиновим ароматом і ледь оранжевим відтінком. Тепер Марк кожного ранку випиває склянку вітаміного напою.
Покащо ми помітили покращення апетипу і більше енергії.
Дякую за вітамінки, надалі будемо вживати і всім рекомендувати.
У відгука 0 коментарів
Любовь Павловна Федорюк

Ароматизатор dr.Oetker ваніль

Сьогодні мій відгук про харчовий ароматизатор марки dr.Oetker ваніль.
Аромат ванілі дуже приємний, набагато краще, ніж у ванільного цукру. Ванільний цукор має більш різкий аромат.
Ароматизатор в маленьких пузиречкі по 2 мілілітри.
Випічка та десерти з цим ароматизатором виходить дуже смачними.
Рекомендую обзавестися таким.
У відгука 2 коментарі
Любовь Павловна Федорюк

Пасочки

До Пасхи вирішила приготувати пасочки за рецептом з книжечки яка прийшла в коробкі з продукцією. Використовувала ванільний цукор, сухі дріжджі продукції DrOetker. І, скажу я вам, ці пасочки вийшли просто чудовими! При приготуванні я повністю слідувала рецептом. Прикрашала кекси декором який прийшов мені на тестування, а глазурь зробила з білків та пудри.
У відгука 0 коментарів
Любовь Павловна Федорюк

PAMPERS PANTS

З продукцією Pampers познайомились ще в ротдомі. Зазвичай користуємось трусиками Pampers premium care, але раді, що нам випала нагода протестувати і серію підгузників Pampers Pants.
І на щастя ми залишились задоволенні після використання цих трусиків. Моєму малюку 1.4, підгузники справляються з своєю задачею, вони досить гарно поглинають вологу. Підгузника вистачає на всю ніч, хоча син вночі випиває цілу бутилочку молочка. Вони мають приємних запах, сам підгузник м‘який і приємний на дотик.
Будемо і надалі користуватись підгузниками Pampers Pants.
У відгука 0 коментарів