Мирра
Мирра
Новачок
Відгуки Мирра
Коментарі Мирра
Отримано лайків
0 Like
Мирра
Пишу трішки із запізненням. Нещодавно святкували ми Андрія. Ну як не святкувати, коли в мене похресник Андрюшка??? В гості прийшли гості і пішло-поїхало, півночі пролетіло як одна мить. А зранку було так важко зібратись з думками) добре, що я пам’ятала про Алко-сорб!!! Про свого рятівника))) Але є великий мінус: попереду ще море свят, а Алко-сорб уже закінчився((( На майбутнє, будь ласка, даючи на тестування подібні препарати,враховуйте кількість свят. Бо чотирьох саше на грудень не вистачило)
У відгука 1 коментар
Мирра
Привіт. Тепер обіцяний відгук після дня народження. Скажу чесно, спиртні напої вживала вміру. Навіть не забула спершу поїсти. Адже спиртні напої дуже швидко впливають на нас голодних. Ну і в гості в нас ситими ще ніхто не ходив) Але повернемось до спиртного, як я вже говорила, ними я не зловживала. Та є маленьке але... Я трішки намішала: то шампанське, то вино і привіт похмілля зранку. Тож на допомогу прийшов Алкосорб і через кілька годин я себе відчувала бодрячком. Головний біль, відчуття дискомфорту і нудоти пройшли. Алкосорб - дійсно вартий уваги
У відгука 0 коментарів
Мирра
Доброго вечора. Сьогодні забігла на Нову Пошту забрати посилку. І моїй радості немає меж. Адже я сьогодні йду на день народження. А, значить, завтра можна випробувати Алкосорб на ділі. Зловживати спиртним, звичайно, не буду, але дуже цікаво, як справиться цей чудо- порошок. Відразу перед очима пролітають всі грудневі свята( а їх у грудні чимало). Але я спокійна, у мене є Алкосорб
У відгука 1 коментар
Мирра
Всім привіт. Користуємось Liberotouch і не можемо нарадуватись. Нарешті я підібрала ідеальні підгузники для карапуза. Не протікають, попка не пріє, застібки чудові ( бо мій вже сам вміє відклеювати їх) але вони і при повторному використанні чудово справляються з своєю функцією. Спробуйте, не пожалкуєте!!!!
У відгука 0 коментарів
Мирра
Всім привіт. Хочу поділитися своїми враженнями від використання підгузників Libero Touch. З самого народження малюка ми завжди користувалися підгузниками інших торгових марок ( чомусь на Libero Touch не звертали уваги). З часом у малого почали з'являтися попрілості, як наслідок сльози, поганий настрій і неспокійний сон. Що вже не перепробували, нічого не допомагало. За порадою знайомих купили Libero Touch і не пошкодували. Наша популя без попрілостей, підгузки не протікають( а це важливо, бо нам вже майже 7 місяців), карапуз завжди сухий і мама задоволена. Раджу всім Libero Touch!!!!!
У відгука 1 коментар