Наталья Шаблий
Наталья Шаблий
Новачок
Відгуки Наталья Шаблий
Коментарі Наталья Шаблий
Отримано лайків
0 Like
Натали***

Альфлорекс

Три тижні я приймаю препарат Альфлорекс. В мене на нього були дуже великі сподівання. Що маю на сьогодні. Проблем з травленням, діареї та закрепів немає. Тобто ці функції нормалізувалися і відбуваються природньо. Здуття все одно є, але це скоріше всього пов'язано з тим, що зараз літо, відповідно їжа (овочі, фрукти) та напої (квас), які я вживаю, сприяють газоутворенню. Загальне самопочуття значно покращилося. Взагалі, як нам відомо, у кишківнику є клітини, які формують імунітет організму, відповідно, його гармонійна і збалансована робота, запорука здоров'я вцілому. Зважаючи на це препарат Альфлорекс зі штамом корисних бактерій нормалізуючи роботу кишківника, якісно покращує життя та здоров'я людини.
Капсульована форма випуску препарату досить зручна у застосуванні. Капсули не великого розміру, білого кольору, без запаху. Упаковка, як на мене, дуже зручна: невеличка металева баночка з плотно закриваючоюся кришечкою. Комусь я читала не зручна ця кришечка, у мене проблем з відкриванням немає. Єдине, навіщо було робити таку велику картонну упаковку, коли сама баночка малого розміру?
У відгука 4 коментарів
Наталья Шаблий
Мне очень понравился Альфлорекс.принимаю третью неделю ,натощак.заметно ушло вздутие,это была моя проблема номер один .прошли закрепы.и меньше хочется кушать,с чем это связано,не знаю.единственное но...в аптеках цена около 600грн,я думаю дороговато,не каждый может позволить себе
Lesyuta
На мою думку, така велика картонна упаковка (коли баночка невелика) для того, щоб максимально умістити (надрукувати) всю необхідну інформацію. ))
Модератор Ольга
експерт, огромная просьба писать отзывы отдельным сообщением, чтобы они не затерялись и были засчитаны.
Натали***
Lesyuta, Усью необхідну інформацію можна і потрібно розміщувати у листкі з інструкцією, яка вкладається у коробочку, на упаковці має бути мінімум необхідної обов'язкової інформації )
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися