Lesyuta
Lesyuta
Експерт
Відгуки Lesyuta
Коментарі Lesyuta
Отримано лайків
6 Like
Lesyuta

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Бекутан - те, що треба для підвищення імунітету моєї донечки!) Організм доні отримує вітамінки в основному в натуральному виді (овочі, фрукти, ягодки), а пробіотики доводилося давати за призначенням лікаря. Хотілося б спробувати таке поєднання пробіотика, вітамінів та мікроелементів в дієтичній добавці Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно.
На момент тестування виповниться 4 рочки, тому в анкеті вік дитини обрала варіант "4 - 6 років".
У відгука 0 коментарів
Lesyuta

Унікальна пропозиція від TRONA 🌞

Нажаль не потрапила до списку тестування, та на електронну скриньку отримала привабливу пропозицію про можливість замовити екопорошок ТМ TRONA з безкоштовною доставкою (з промокодом naprobu).😊🤗👍
Відразу думала замовити TRONA sensitive, але почитавши відгуки вирішила зупинитись на TRONA colour (через аромат). Може хто підкаже, який все таки краще обрати?), не люблю насиченого запаху прального порошку на речах та ще й маю таке "щастя", як алергія(.
І ще питання до модераторів (чи представників ТМ TRONA): - Це "єдиноразова акція" чи до кінця травня можна зробити декілька замовлень з безкоштовною доставкою?😉
У відгука 6 коментарів
Lesyuta

Десерти, засоби для випічки та декорування Dr. Oetker??????☕?

Я не "велікій") повар-кулінар-кондитер, але вміння смачно готувати трохи передалось від мами)). Сьогодні сирнички за рецептом Лізи Глінської вдалися на славу!)? та якби ще додати творопишу (про який вперше дізналася на порталі), думаю, вийшло б ще смачніше. З продукцією Dr. Oetker поки ще не знайома, з радістю спробую!…)
Всім удачкі у відборі!)???
У відгука 0 коментарів
Lesyuta

WOOLITE - гель для прання та догляду за речами????

Дуже довгий час користуюсь для прання гелями, але таким, щоб одним і тим же на постійній основі, то такого ще для себе не знайшла. То погано відпирає, то неприємний занадто насичений аромат, то взагалі викликає алергію... Сильні забруднення (особливо дитячий одяг) на ніч замочую кисневим відбілювачем, який на 99% мене задовольняє. Та не подобається те, що він порошковий і перш ніж замочити речі з ним треба "погратися"(
А прати приходиться хоч і не щодня, та через день-два точно. Тому дуже зацікавило нове тестування!..) З нетерпінням чекаю на список учасників, побачити б себе в ньому цього разу!!!??
Всім удачі!)
У відгука 2 коментарі
Lesyuta

Вітаю!!!)?????

Вітаю щасливу 30-ку учасників тестування приладів PROluxe Midnight Edition!!!)? З нетерпінням чекаю на відгуки з фото та відео!) Сподіваюся побачити багато нових ідей по укладанні волосся)
У відгука 1 коментар