Наталія Вікторівна Скрипник
Наталія Вікторівна Скрипник
Знавець
Відгуки Наталія Вікторівна Скрипник
Коментарі Наталія Вікторівна Скрипник
Отримано лайків
13 Like
Наталія Вікторівна Скрипник

Альфлорекс 1 тиждень

Доброго дня! Ось вже тиждень приймаю капсули "Альфлорекс". Спочатку особливих змін не спостерігала, а десь на день п'ятий почала відчувати полегшення у травленні та відсутність періодичних болів у шлунку та кішківнику. Процес дефекації помітно налагоджується, але є ще певні труднощі.....надіюсь, що подальша терапія препаратом усуне мої негаразди. На мою думку, Альфлорекс корисний та дієвий - буду продовжувати його застосування. Побічних ефектів не спостерігала. Почуваю себе добре, з'явилась певна легкість унизу, пройшло відчуття здутття живота
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Natali Skripnik, скажіть, будь ласка, як довго відчували болі та дискомфорт у кишківнику та чи зверталися до лікаря за консультацією?
Наталія Вікторівна Скрипник
протягом майже 2-х років. куди я тільки не зверталась - і до гінеколога, і до гастроентеролога , і до хірургів....ніхто не ставив мені певного діагнозу. Методом виключень та шляхом копирсання в інтернетівськіфй інформації я зрозуміла що в мене синдром подразненого кишківника і воно відбувається періодично - то загострення то спадання...але дискомфорт почувала майже завжди....пила і від глистів, і антибіотики, і купу знеболювалних по рекомендаціях цих лікарів.....майже чверть аптеки додому скупила і ніякого ефекту покращення...так, біль ставав на певний термін меншим, але ж симптоми поверталися....ці капсули Альфлорекс, маю надію, що допоможуть. ось тестую і вже є певний прогрес . подивлюся що буде за 30 днів.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Наталія Вікторівна Скрипник

Про отримання посилки з продукцією Желфікс

Нарешті і я, повернувшись з відпустки, отримала набір продукції Желфікс на тестування! Тепер буду з радістю знайомитися з характеристиками продукції та пробувати консервувати по-новому!
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Natali Skripnik, цікавого Вам тестування!) Будемо чекати на Ваші смачні відгуки)
Наталія Вікторівна Скрипник
Щиро дякую! Ось назбираю малинки ремонтантної на вихідних - і почну магію варення з Желфікс!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися