Nina Leto
Nina Leto
Експерт
Відгуки Nina Leto
Коментарі Nina Leto
Отримано лайків
13 Like
abilivnenko

Як заповнити звіт учасника?

Доброго дня! Я вперше приймаю участь у тестуванні на сайті напробу юа і не зовсім розумію всіх нюансів. Підкажіть де заповнити звіт учасника? Пише що він має бути в особистому кабінеті. Я заходжу в нього, потім у вкладку "проекти" і там де проект з кисілем є кнопка "заповнити звіт" я натискаю і мене перенаправляє на головну сторінку проекту. Що робити далі?
Заздалегідь дякую за допомогу
У відгука 7 коментарів
Nina Leto
Доброго дня. Напевно ще немає форми для заповнення звіту. Спробуйте через декілька днів. Час є
tashavolchik30
З Новим Роком, теж вже декілька днів дивлюсь, а звіта нема. Є ще 14 днів, думаю проблему усунуть.
Yuliia1234
Добрий вечір. Та ж сама проблема. Я вже думала, що в мене одної якийсь збій.
Nataliia
І в мене така сама ситуація
vika7sta
Така ж проблематика спостерігається і в мене
Модератор_Анастасия
Доброго вечора! Так, дійсно, підсумковий звіт ще не доступний до заповнення. Ми отримали багато запитів про те, що експерти не встигають виконати всі умови тестування, через підготовку до Різдва та новорічних свят, тому було прийнято рішення, про подовження строку тестування... Підсумковий звіт буде доступний після 19.01. Всім бажаємо сімейного затишку і мирного неба!!! Бережіть себе!
tashavolchik30
Модератор_Анастасия, З Новим Роком! Дуже дякуємо за відповідь♡
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Анастасія Винокурова

Питання по прийому

Його можна приймати тільки під час прийому антибіотиків, чи і просто без нічого для профілактики? Тут якщо тестувати то потрібно щоб все правильно пояснили як приймати препарат)
У відгука 7 коментарів
gradivushka
Приєднуюсь до вашого питання, бо я так зрозуміла, що він приймається лише з антибіотиком. І тепер вагаюсь, чи подавати заявку...
Модератор_Ярослава
Вітаю! Ентерол ІМУНО – спеціальний пробіотик для сумісного застосування з антибіотиком, так, він не є лікарським засобом, але розрахований для прийому саме під час прийому антибіотиків,або ж після них для нормалізації мікрофлори.
Анастасія Винокурова
Тобто зпочатку антибіотиком лікують погане, а потім вже тільки пьють пробіотик? А якщо не вживали антибіотиків то і пробіотик пити цей не можна?
Модератор_Ярослава
Анастасія Винокурова, відповідно до інструкцій, виробник заявляє, що пробіотик Ентерол ІМУНО розрахований на відновлення мікрофлори організму під час або після прийому антибіотика. Щодо вживання пробіотика в інших випадках, або для профілактики, Вам варто проконсультуватися з сімейним лікарем. Також, з більш детальною інформацією щодо даного препарату Ви можете ознайомитися на офіційній сторінці: https://enterol.ua/enterol-imuno-capsules-30/
Анастасія Винокурова
Модератор_Ярослава, дякую, я просто знаю что часто пьють пробіотик ті у кого просто постійно проблеми з ЖКТ, а у нас такі лікарі яких що не запитай вони ніколи нічого не знають..
Nina Leto
Анастасія Винокурова, пробіотики не те що можна, а необхідно приймати людям які мають проблеми з ШКТ
Анастасія Винокурова
Nina Leto, я це розумію, а от тут написано так що тільки після антибіотиків, тобто просто так для профілактики виходить не можна? От би був тут лікар гастроєнтеролог щоб нас просвітив)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
babenko_daria_23

Пробіотики Ентерол Імуно💚

Нещодавно приймала антибіотики, так як хворіла. Відразу відчула на собі їх дію..шлунок дає про себе знати,тому наразі відновлюю себе( мікрофлору шлунка) бо це не швидкий процес,на жаль.. Тому цей проект саме на часі. Зареєструвалася,бажаю всі удачі,не хворійте!!
У відгука 1 коментар
Nina Leto
Я вибачаюсь, але міклофлору кишківника потрібно налагодити, а не шлунка
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Модератор Ірина

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ «Квітневі пропозиції від Avon»

Любі красуні, вітаю вас у проєкті!

Зверніть увагу, що починаючи з 21 березня 2023 року ми запровадили нову систему комунікації з учасниками тестування — канал проєкту у Telegram.

💌 28.04.2023 (пт) протягом дня УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «Квітневі пропозиції від Avon» отримають на свою електронну пошту посилання-запрошення до каналу (за умови, якщо раніше ви не відписалися від нашої розсилки)

❓Навіщо вам приєднуватись до каналу?
Якщо коротко: це швидкий та найзручніший спосіб повідомити вам важливу інформацію усім одночасно, та вчасно.

— Тільки важлива інформація по проєкту, ніякого спаму, усі дописи каналу від модератора проєкту. Спілкування між учасниками можливе у коментарях під дописами, які не заважатимуть основній стрічці дописів;
— Підтримка та вчасне нагадування про терміни виконання умов тестування;
— Це тимчасово. Після завершення проєкту можна покинути telegram канал;

Найприємніший бонус вступу!
По завершенню проєкту, ті з учасників проєкту «Квітневі пропозиції від Avon», хто приєднався до каналу — отримають +100 балів до рейтингу.

Тож, не пропустіть запрошення на свій емейл. 
Я чекатиму на кожну з вас.

Якщо ви були відписані та не отримали запрошення протягом дня — напишіть про це у приватні повідомлення у Telegram (введіть у пошуку @naprobuua або +380 63 959 32 16)

____
З любов'ю,
модератор Ірина
У відгука 2 коментарі
Mariia Shapovalova
У кого джимейл, то лист потрапив у папку «реклама», майте на увазі)
Nina Leto
Повідомлення немає ( написала в телеграм
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Маріам

Квітневі пропозиції від Avon

Щиро дякую за можливість тестувати дану продукцію. Отже, мої враження:
1.Туш для вій.
Насичений чорний колір, туш робить гарний об'єм, видовжує, розчісує війки. Малювала в 2 етапи. Результатом задоволена. З недоліків: не зовсім зручна щітка (широка з рідкими щетинами). В кінці дня осипається, можливо через те, що накладаю туші досить багато. Змивається легко. Загалом туш хороша.
2. Крем навколо очей. Енергія протинолу.
Хороша текстура, приємний запах, зволожує, вирівнює, шкіра свіжа, підсвічена. При нанесенні відчувається прохолода, легке печіння, не стягує, побічних реакцій не було. З мінусів: крем довго впитується на моїй шкірі, відчувається липкість.
3. Парфумована вода Avon today tomorrow always wonder.
Гарний квітковий приємний запах. Тримається 5 годин. Для поціновувачів солодких ароматів саме те. Мінусів немає, все індивідуально.
Загалом враження позитивні. Повторно придбала б туш.
У відгука 6 коментарів
Галина0395
Отримала набір для тестування
Мар'яна Палюх
При першому нанесенні крему теж відчула печіння, трохи насторожило
Модератор Ірина
Дівчата, спробуйте наносити крем подалі від ока. Тобто, не прямо під війками, а нижче. І ще спробуйте брати меншу кількість. Це індивідуально, комусь може потрібно ну зовсім-зовсім трішки.. Та напишіть потім чи це допомогло уникнути печіння.
Мар'яна Палюх
Модератор Ірина, в мене печіння було лише при першому використанні, писала про це у відгуку
Nina Leto
Мар'яна Палюх, також було легке печіння, пощипування після крему((
Юлия Гвоздецкая
Мар'яна Палюх, також відчула, але почервоніння шкіри не відмічалось, і шкіра розглядалась.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися