turuk
turuk
Новачок
Відгуки turuk
Коментарі turuk
Отримано лайків
0 Like
turuk
Мої перші успіхи у приготувані великодньої паски Добре що для приготування такої вирічки в мене були якісні продукти) Дріжді Dr.Oetker в цій справі допомогли на всі 100% а від Декору зірочки моя доня немогла відійти, каже мама попробуй які добрі цукерочки)
У відгука 2 коментарі
turuk
Доброго дня! дуже дякую за нагоду спробувати і протестувати Желатин торгової марки " Dr.Oetker", раніше дуже часто зустрічала його на полицях магазинів, і ніколи не купувала ,тому що брала перевірені торгові марки з якими знайома давно в яких я впевнена. Але в житті буваю всяки ситуації коли треба змінювати свої погляди на певні речі. Я змінила свою думку про желатин Оеткер після приготування фруктового желе, так як цю страву я готую досить рідко то вирішила почати тестування з желе. Спочатку думала що воно не застигне, чесно був якийсь сумнів, але десь через 2 години від початку приготування можна було дегустувати страву. Першою знімала пробу доня,так як донечка трішки прихворіла я вирішила желе попередньо дістати з холодильника на пів годинки щоб воно стало кімнатної температури( щоб не таке холодне було, але було воно при кімнатній температурі десь біля 3 годин) ,і яка я була збивована що воно не втратило форму і консинстенцію при кімнатній температурі, для Желатину це жирний + . Всі залишились задоволеними( мама задоволена що доня їсть фрукти і желатин який є корисний для наших суглобів, і доня задоволена смачненькому лагуменку)
У відгука 2 коментарі
turuk
Мої перші враження від тестування "Желатину"Dr.Oetker що сам желатин пахне приємно, набухає достатньо швидко, Готувала десерт Пташине Молоко, то желатин застигав доволі швидко і посторонього присмаку желатину у страві не було
У відгука 0 коментарів