daryna95
daryna95
Новачок
Відгуки daryna95
Коментарі daryna95
Отримано лайків
0 Like
daryna95
Однозначно зробила для себе висновок щодо продукції. Для мене наразі одна з найкращих на ринку. Особливо хочу відмітити гарячий шоколад та розрихлювач . Розширяйте асортимент та тіште нас новинками :)
У відгука 0 коментарів
daryna95
Готувала сьогодні заливний пиріг з бананами та яблуками. Для пісочного тіста: розтопити 125 г маргарину , до нього додати півсклянки ( 100 мл) йогурту (сметани) та 2 ст.л цукру . Окремо просіяти 200 г борошна з 5 г розпушувача для тіста Dr.Oetiker. Вмішати в масу та виліпити грудку,яку поставити в холодильник на півгодини. Готуємо заливку за цей час: збиваємо 1 яйце, додаємо 1 ст.л цукру та півпачечки ванільного цукру Dr.Oetiker. Вимішуємо з 2 ст.л борошна та додаємо пачку йогурту без цукру (350-400 мл) ,можна заміняти сметаною. Додаємо до смаку корицю. Окремо карамелізуємо яблука: одне невелике кислувате яблуко ріжемо на дольки, поливаємо їх лимонним соком та посипаємо ванільним цукром та корицею. Нарізаємо дольками 3 спілі банани. Розігріваємо духовку. Готове тісто викладуємо у форму ( я брала 26 см) , формуємо бортики та викладаємо слоями банани та заливаємо заливкою. Поверху півколом викладаємо яблука. Печемо при 170-180 градусів 45 хвилин. Після чого залишаємо пиріг ще в духовці на півгодини. Вуа-ля! До гарячого шоколаду в самий раз :)
У відгука 2 коментарі
daryna95
Сьогодні отримала набір,який включає в себе: 1.Гарячий шоколад з ромом (3 шт) та лісовим горіхом (3 шт) 2. 1 пакетик дріжджів 3. Пудинг шоколадний 1 шт 4. Розрихлювач тіста 1 шт 5. Какао 1 пачка 6. Крем для торта ванільний 1 шт 7. Ванільний цукор 2 шт А також 4 карточки з рецептами,умовами участі та порадами для посиденьок з друзями. Дякую :)
У відгука 2 коментарі
daryna95
А мені ще досі нічого не прийшло... :(
У відгука 2 коментарі