juliahalias
juliahalias
Знавець
Відгуки juliahalias
Коментарі juliahalias
Отримано лайків
0 Like
juliahalias

Наша рекомендація✔️

📌 Так як ми вже давно споживаємо дану продукцію, то до 18 місяців точно будемо вживати її. Адже, в складі суміші є багато вітамінів і пробіотик який гарно впливає на животик 🤗

✔️Смак суміші дитині подобається, від неї не відмовляється та з'їдає все). Так як суміш ми даємо в перший та останній прийоми дня, після харчування дитина міцно засинає та спить добре, значить вона наїлася☑️

✔️Детально склад суміші не розбирала, але на упаковці вказано що не містить пальмової олії та цукру, алергічної реакції в дитини не було!

З теперішнього досвіду, якби колись прийшлося використовувати суміш, думаю що одразу пробували б Нестожен, по якості ціні та як себе зарекомендувала вона нам більше подобається ніж набагато дорожчий виробник!
У відгука 0 коментарів
juliahalias

Наша історія ✔️

З Нестожен ми від 1, з грудним вигодовуванням не зовсім склалося, будучи на змішаному ми споживали суміш 1 іншого виробника! Вона дорожча від Нестожен, напевно, вдвічі, але це не суттєво, суттєво те що в дитини здувало животик та були проблеми з травленням.

В 6 місяців ми з тієї 1 перейшли на Нестожен 1 і були м'яко кажучи шоковані🤔, чи то дитина переросла проблеми з животиком чи дійсно суміш повпливала - не знаю, але проблем не було!

Потім вже і 2 годували, все супер!

А тепер їмо 3! Харчування сумішшю у нас тільки 2чі на день! Дитина наїдається, смак їй подобається! Проблем з травленням немає! Стілець регулярний!)


Спасибі команді naprobu.ua за класні тестування 💔
У відгука 0 коментарів
juliahalias

Перші враження.

Під час планування вагітності вже знайомилася з вітамінами ПреМама Дуо за рекомендацією лікаря. Зараз під час вагітності, лікар порекомендував інші, вони за складом схожі, тому кардинальних змін організм не відчув. В складі даних вітамінів зібраний комплекс потрібних мікроелементів для матері та дитини. Це дуже важливо, адже що випити 2 таблетки - це не цілу жменю таблеток, що є великим +. Ні поліпшення, ні погіршення стану шкіри, волосся, нігтів не помітно. Якістю вітамінів задоволена, форма таблеток нормальна, спосіб застосування практичний.
У відгука 1 коментар
juliahalias
Четвертий раз користувалася засобами, в принципі категоричних змін від минулих разів немає. Волосся м'яке, не сухе, приємне на дотик. Трохи блиску з'явилося, думаю все ж таки ще залежить багато від волосся (по іншим відгукам). Засоби подобаються і тим, що їх розхід малий, надовго вистачає. Дуже рада, що випала нагода брати участь у тестуванні, дякую Nivea за новинки!
У відгука 1 коментар
juliahalias
Третє миття голови засобами Nivea. Після першого змивання шампуню волосся приємне, гладке та на відчуття таке ніби скрипить. Шампуню треба трошечки, дуже гарно піниться, запах ненав'язливий трояндовий. До речі, що замітила, на роботі вимушена цілими днями ходити у шапці, так волосся біля коренів жирніє, але голова не свербить. Тобто відчуття сухості і свербежу немає, до цього була лупа, а зараз немає. На рахунок блиску, ще відпишусь згодом, волосся висохає
У відгука 0 коментарів