missliana
missliana
Знавець
Відгуки missliana
Коментарі missliana
Отримано лайків
2 Like
missliana

DrOetker знахідка для кожної господині

Прийшли всі пакетики такі гарненькі і блискучі, ще й в подарунок наклейки, прикраса на баночки та шнурок... Це в мене не викликало довіри, зразу подумала рекламний хід. Але за умовами тестування потрібно ж використати, та поділитися своїми враженнями.
Отже... робила я варення з чорної смородини, і 1 кг відклала спеціально, щоб спробувати желфікс 1:1. Спеціально робила не багато, щоб спробувати яке воно, тим більше пише, що не потрібно стерилізувати. Я, чесно кажучи, була вражена 3 хв і все, не потрібно випарювати, чекати щоб вистигло, і знову випарювати. DrOetker знахідка для господині!!!!! Я, як мама трьох дітей, в якої дуже бракує часу, задоволена і консистенцією, і смаком, і швидкістю приготування
У відгука 6 коментарів
O_k_s_a_n_a
Полностью согласна с Вами!Это действительно находка!
Gensha
також деж сподобалося, економить час і на смак неймовірно смачне!!
.Olga.
А что на дне баночек у Вас?
liba20203
Я токож задоволена що економиться час
missliana
Olga81, нічого, я перевернула, як раніше робила вистигання, ось так і залишилося - пустота
.Olga.
missliana, прикольно. :-) Так быстро застыло.:-)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
missliana
На своє день народження донечка попросила сирник, але думаю простий сирник це запросто для свята. Тому вирішила залити саморобною галереткою. З'єднала за рецептом вишневий сік та желатин. Все получилося желе вийшло стійким та гарно тримало форму. Я задоволена!!! Рекомендую желатин від dr. Oetker!!!
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
missliana, ой які дітки задоволені!) Вітаємо донечку з днем народження! Добре, що желатин Dr. Oetker допоміг Вам у створенні святкового десерту!
missliana
Дуже дякую, дуже поміг, я дуже задоволена!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
missliana
Желатин dr.Oetker випробувала на торті до дня народження своєї донечки. Домашній вишневий сік разом з желатином - супер поєднання, застило все пречудово!!! Раніше не користувалася цією маркою, тепер буду!!!
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
missliana, цікавий тортик :) Скажіть, а що всередині? Чи бісквіт суцільний?
missliana
Це є сирник з шоколадною основою (моя доця просто балдіє від сирника), а з верху залите саморобною галереткою. Найважче в тому було, що сир впитує рідину і першого разу такий мені не получится. Тут я спочатку залила трошки сир галереткою дала застинути і тоді заливала вже все зверху.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися