Нареееешті я добралась до вареннячка) В загальному я ніколи нелюбила робити варення оскільки це заняття займає купу часу,але по інструкції пише що це настільки швидко і легко що вирішила спробувати.І так,на форумі у відгуках,прочитала в дівчини рецепт вареннячка з нектарину і банана,і дуже мені захотілось спробувати, оскільки вперше чула що можна зробити з банана?Так як нектарина я немала,я вирішила спробувати персик ну і банан,так ось...почистила я персик від шкірки( з моїх 800грам вийшло аж 460?),кинула у кастрюльку до банана(500грам),блендером вжух вжух і пюре готово для варіння ☺️Запах мене вже спокушав,а щож далі?) Так от,поставила на плиту,добавила згідно інструкції цукор з желфіксом і чекала доки закипить,десь заняло ну до 10 хв,а може і до 5.Закипіло,кинула решту цукру,і мішаючи почекала 5хв,поки покипить,виключила,і перелила у банки,перевернула баночки і вареннячко готове)) Ну і звісно трошки залишила на дегустацію в горнятко?Так ось,що я можу зказати,це мега швидко,я взагалом потратила часу до півгодини,чоловік незрозумів коли я прийшла з кухні і був приємно здивований що я непропала там навіки? По смаку,це вийшло дуже дуже смачно)) Я звичайно встигла попробувати тільки 2 чайних ложки,бо решту з'їв мій чоловік,і сказав що банки з вареннячком до зими не доживуть?По консистенції вийшло дійсно як варення,не рідке,вміру густе і не дерево яке треба різати,якраз яке я люблю) Тому я дійсно рекомендую даний желфікс,це зручно,швидко,смачно.Не потрібно стерелізувати банки,що дуже мені сподобалося, достатньо просто добре вимити і висушити.На смак желфікс ні яким чином не повпливав,вийшло все смачно,і чітко чути лише смак фруктів,і ні чого зайвого.Тому я сміло рекомендую і обираю цю торгову маргу,і вам раджу?