oksana.pl
oksana.pl
Новачок
Відгуки oksana.pl
Коментарі oksana.pl
Отримано лайків
0 Like
oksana.pl
Минулого тижня закінчила прийом Еліміналь гелю. Результатом загалом задоволена, адже завдяки своїм властивостям гель очистив мій організм зсередини та покращив роботу шкт, що не може не радувати. Але суттєвих змін на шкірі не відбулося. Як і писала раніше, на початку прийому з'явились висипання, які згодом зникли і до кінця прийому гелю шкіра залишалася більш-менш чистою, не зважаючи на дрібні висипи. На жаль, після завершення тестування прищі знову почали з'являтися. З плюсів також можна виділити зручну упаковку, стіки, які зручно брати з собою. Але які не завжди відкриваються без допомоги ножиць, тому надріз для відкривання можна зробити збоку(тобто горизонтально), таким чином стік буде легше відкрити одразу. Окрім того, що ти починаєш вживати більше води, що є величезним плюсом, Еліміналь гель також втамовує почуття голоду, після його прийому руки менше тягнуться до всіляких снеків, печива і т.д. Загалом, можу рекомендувати Еліміналь гель для очистки організму зсередини та виведення всіх токсинів. Можливо комусь він підійде і для очистки шкіри, оскільки мені, мабуть, не підійшов або потрібно пройти повторний курс. Але я все одно задоволена результатом і вдячна за таке тестування. #Eliminalgel #Елімінальгель #Naproby #Eliminalnaproby
У відгука 0 коментарів
oksana.pl
Доброго дня! Тестую Еліміналь вже 8-й день і хочу поділитись враженнями. Гель має банановий запах, на смак - солодка консистенція з легкою кислинкою і терпким присмаком. Спочатку трохи важко було звикнути до смаку, але зараз все добре. Вміст стіку видавлюю на ложку і, по пару підходів, запиваючи водою і перемішуючи в роті, ковтаю, бо просто ковтнути його складно через терпкий післясмак і в'язку консистенцію самого гелю. Про результати поки що важко говорити, адже попереду ще половина курсу. З початку прийому на обличчі з'явились дрібні прищики, але згодом зникли, мабуть так організм реагує на чистку зсередини. Також час від часу можуть з'являтися і в зоні шиї та декольте. Загалом, суттєвих змін поки що не замітила, але надіюсь вони будуть після проходження всього курсу. І ще хочу відзначити великий плюс, завдяки Еліміналь гелю почала пити більше води, що дуже необхідно організму. :)
У відгука 1 коментар
oksana.pl
Добрий день. Отримала сьогодні посилку, в наборі 2 упаковки Еліміналь гелю (по 20 стіків у кожній), а також журнали(Отдохни, Лиза, Oriflame), за що окреме спасибі:) Розпочинаю тестування та писатиму відгуки :)
У відгука 0 коментарів
oksana.pl
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, коли прийде посилка))
У відгука 1 коментар