Tasy 93
Tasy 93
Новачок
Відгуки Tasy 93
Коментарі Tasy 93
Отримано лайків
0 Like
Tasy 93
Підсумки тестуванняNAN® 3 OPTIPRO® – молочна суміш для дітей від 12 місяців такі:: Суміш герметично запакована для зберігання Суміш має зручну мірну ложку Суміш має ідеальний склад Суміш швидко та якісно розчиняється
У відгука 1 коментар
Tasy 93
Тестування підходить до завершення.Молочна сумішNAN® 3 OPTIPRO® для дітей від 12 місяців нам сподобалась.Пили як молочко,але більше сподобалось як основа для каші.Так як ми на гв і наша дитина без ентузіазму відноситься до дитячих бутилочок(ми п'ємо з поїльників)ми їли молочні каші.
У відгука 0 коментарів
Tasy 93
Вже і ми отримали на дегустацію суху молочну суміш NAN® 3 OPTIPRO® з 12 місяців.Хочу відзначити що дуже зручна упаковка(банка) на відміну від коробок і пакетів.Все запаковано герметично(безпечність і якість збережено). всередині є мірна ложка.Так як у нашого малюка саме зараз температура не хочеться давати пробувати нові продукти(раніше ми суміші ніякі не їли,тільки гв). Обов'язково ми скуштуємо і залишу ще відгуки.
У відгука 1 коментар
Tasy 93
Протестувавши декілька днів підгузки Libero можно зробити висновки,що повністю задовільняють потреби малечі.Підгузки надійно прилягають,і тому вдень і вночі ніде не протікає.Зручні в поясі,не спадають і не викликають алергію,що мабуть найголовніше.!!!!У майбутньому будемо купляти підгузки Ліберо!!!;
У відгука 0 коментарів
Tasy 93
Отримали упаковку для тестування підгузок.В коробці знаходиться 5 шт Libero touch1 та 5шт. Liberi touch2.Хочеться зазначити що всі підгузки абсолютно без запаху,модель підгузки має ненав,язливий малюнок(дизайн що підходить і дівчинці і хлопчику),мають індикаторну лінію,м,які та приємні на дотик та гарно прилягають до тіла малечі завдяки резиночкам на поясі та ніжках.
У відгука 0 коментарів