ulitca
ulitca
Знавець
Відгуки ulitca
Коментарі ulitca
Отримано лайків
0 Like
ulitca

Желе для торта

Сьогодні вирішила спробувати приготувати желейно-бісквітний тортик. Бісквіт для основи зробила класичний, зверху виклала ягоди: вишню, малину, сморидину. Далі згідно з інструкцією приготувала желе від Dr. Oetker. Желе приготувалась без проблем, грудочки не утворились. Обрала желе з червоним барвником. Після додавання желе застигло добре, консистенція якраз відмінна і гарно тримає ворму в розрізі. Желе підкреслює смак свіжих фруктів, не має хімічниго привкусу, також в міру солодке. Буду користуватись надалі при приготуванні десертів.
У відгука 0 коментарів
ulitca

Желфікс для приготування варення

Вирішила приготувати варення з вишень у власному соку, але зазвичай воно виходить дуже рідким, тому в якості загущувача взяла желфікс 2:1. З вишень вийняла кісточки та додала желфікс і цукор згідно з інстукцією. Добре, що варити непотрібно дуже довго і колір ягід та варення зберігається таким насичено червоним. Після застигання варення дійсно гарно загусло і не змінило колір. На смак вийшло солодким з вираженим ароматом вишень, така собі частинка літа закатана в баночку) Ще дуже приємно, що представники Dr.Oetker поклали в посилочку все для оформлення баничок з варенням: і яскравий папір з зав'язками, і наклейочки. Желфікс в подальшому планую використовувати для приготування інших видів варення. Приємний бонус - це економія цукру.
У відгука 0 коментарів
ulitca

Збитий десерт з млинчиками

Отримала посилочку для тестування від Dr.Oetker. Вирішила для початку спробувати приготувати збитий десерт. Інструкція проста і зрозуміла: беремо молоко і додаємо вміст пакетика і взбиваємо. Результат приємно здивував, так швидко вершки я ще не взбивала. Склад також виявився непоганим, вивірена кількість цукру тому не потрібно ще додатково щось додавати. До десерту додала розтоплений чорний шоколад і подала з млинцями, вийшло дуже смачно. Також можна заморозити і вийде чудове шоколадне морозиво)))) в майбутньому обов'язково купуватиму і користуватимусь.
У відгука 0 коментарів
ulitca
Вторым предложенным блюдом был пирог со сливами. К сожалению, сливы у меня были только замороженные, что немного повлияло на вкус и внешний вид пирога. Для его приготовления я использовала сахар с корицей, дрожжи, сахарную пудру и ромовый ароматизатор. Все продукты мне понравились, особенно сахар с корицей. На удивление, корица была ароматной и приятно дополняла сливы.
У відгука 2 коментарі
ulitca
Первым приготовленным блюдом по предложенному рецепту были рогалики. Для них я использовала дрожжи, ванильный сахар и глазурь с лимонным вкусом. Раньше для дрожжевого теста я использовала дрожжи в пачках, на этот раз это были сухие. Оказалось, что дрожжи довольно активные, тесто поднялось быстро и рогалики получились очень пышными и мягкими. Ванильный сахар имел приятный запах и не отдавал горчинкой. Глазурь у меня впервые получилась на отлично, теперь только ей и буду пользоваться и всем рекомендую, оказалось это так просто.
У відгука 0 коментарів