Yuliya_Golovnya
Yuliya_Golovnya
Експерт
Відгуки Yuliya_Golovnya
Коментарі Yuliya_Golovnya
Отримано лайків
14 Like
Yuliya_Golovnya

Міцний сон 💤

На жаль за останні декілька років дуже змінився режим сну, що призводить до погіршення самопочуття та здоров'я! Засинати о 2-3 годині ночі стало шкідливою звичкою. А часто буває й таке, що сон не приходить до самого ранку. Через відсутність сну з'являються проблеми для здоров'я. А також з'явилася роздратованість яку помічають оточуючі. Пройшла двох тижневе тестування препарату Мелоксонін спрей. Дуже вдячна за таку можливість. Завдяки препарату стало набагато легче засинати, мені дійсно хочеться спати та я почала засинати до 12 години ночі. А також прекрасно те, що сон став міцний! Не налагодилися ще ранкові прокидання, не хочеться вставати з ліжка. Але день проходить бодро та без роздратувань ( якщо ніщо не псує настрій) . Я навіть звикла до різкого смаку препарату і він мені здається смачним. Забуваю нажаль заповнювати звіт самопочуття але й без нього бачу зміни в позитивну сторону! Хочу продовжити прийом препарату для закріплення результату!
У відгука 0 коментарів
Yuliya_Golovnya

Мелоксонін спрей 💤

Отримала посилку з препаратом Мелоксонін спрей! Вже мала справу з мелатоніном по рекомендації лікаря для покращення сну та результат був не втішний! Сподіваюсь на солодкі сни з Мелоксонін спрей!) Бажаю дівчатам виспатися))))
У відгука 0 коментарів
Yuliya_Golovnya

Avon ❤️

Чекаю з нетерпінням тестування! Дуже жаліла, що пропустила останній проєкт. А тут така нова можливість. Всім удачі.
У відгука 0 коментарів
Yuliya_Golovnya

NESTOGEN 3

Супер тестування для маленьких діточок 🔥 Бажаю всім учасникам приємного тестування!!!
У відгука 0 коментарів
Yuliya_Golovnya

Avon Країна чудес ❤️

Приємним бонусом є пінка для ванної з новорічними дизайном та відмінним ароматом "Яблучний штрудель" 🤗 Кількості рідини в пляшечці вистачить всього на кілька приймань, але це буде дуже ароматно та з релаксом. Чудова ідея для новорічних подарунків 🎄
У відгука 0 коментарів