#желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
Мої вітання усім! Ділюся з Вами своїми результатами вже втретє. На цей раз нічого експерементального я не шукала, Оцінила ситуацію і свої ресурси. Є вишні, є Желфікс, є рецепт від "DR. OETKER ". Тому "навіщо вигадувати велосипед". Помила вишню, повиймала кісточки, відміряла 800 г ,як вказано в рецепті. Змішала їх з 200 мл води, ванільним цукром і Желфіксом 1:1, попередньо змішаним з 2 ст.л цукру. Довела докипіння і всипала 900 г цукру. Дочекалася доки знову закипить і ,постійно помішуючи , варила ще 5 хв. В самому кінці додала ром,в оригінальному рецепті треба коньяк. На смак і запах- це дуже неймовірний джем. Таке вдале поєднання компонентів. Ну а те що консистенція вижходить досить густа, взагалі великий ПЛЮС. Джем можна намазувати і на хліб, і їсти так ложкою. Мені дууууже сподобалося працювати з Жулфіксом від DR. OETKER. Напевне я накупую собі пакетиків цього дива. До кінця літа ще довго, Ягід та фруктів, а може й овочів, ще буде багато . Тому будемо експерементувати!!! Всім бажаю успіхів і натхнення!