natashenka03
natashenka03
Новачок
Відгуки natashenka03
Коментарі natashenka03
Отримано лайків
0 Like
natashenka03
Дууууже цікаве тестування!!! Користувалася декілька разів різноманітними кремами даної марки. Лишилася задоволена. Зараз звертаю увагу, що у магазинах асортимент продукції ТМ Біокон постійно розширюється. хотілося б випробувати ще і новинки. Ну і звичайно я дуже бажаю прийняти участь у даному тестуванні, і користуватися одночасно косметикою однієї серії і марки, оскільки це правильно. І якщо часом мені пощастить ,а я дуже на це сподіваюся, одразу у мене виникли питання! На момент складання анкети мені повних 44 роки, а в період тестування мені , дай Бог,буде вже 45. Чи доречна моя анкета, Чи буде враховуватися ця деталь?
У відгука 1 коментар
natashenka03
Дуже полюбляю готувати. Особливо коли є великий асортимент продукції, а коли вона ще досить високої якості.... тим паче. Досить часто печу. Печу печиво, пиріжки, булочки, торти, кекси, хліб. Продукцію від Dr.Oetker використовую досить часто, оскільки вона якісна і перевірена мною та іншими господинями. Чудово, що na-proby.com знову проводить проект із використанням цієї торгової марки. Буду вдячана і дуууууже задоволена, якщо знову мені доведеться бути учасником проекта.!!!
У відгука 3 коментарі
natashenka03
Ще одне тестування, в якому я дуже бажаю брати участь. Воно знову пов"язано з їжею, а це для мене досить цікаво. Я люблю експеремернувати зі смаками ,а тут такий асортимент , що і вигадувати особливо нічого не треба. У пластівці добавлені різні цікаві інгредієнти, які банальну вівсянку, зроблять смачним делікатесом. Це особливо підходить дітям. Швидко, смачно , цікаво. І ніякого клопоту і витрачання часу на приготування. Мої діти полююляють звичайну вівсяну кашу, але хотілося б їх побалувати цікавинками. Я і сама не проти спробувати снідати корисно, поживно і водночас легко. Будемо очікувати на списки щасливчиків. А раптом...
У відгука 0 коментарів
natashenka03
#желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua Мої вітання усім! Ділюся з Вами своїми результатами вже втретє. На цей раз нічого експерементального я не шукала, Оцінила ситуацію і свої ресурси. Є вишні, є Желфікс, є рецепт від "DR. OETKER ". Тому "навіщо вигадувати велосипед". Помила вишню, повиймала кісточки, відміряла 800 г ,як вказано в рецепті. Змішала їх з 200 мл води, ванільним цукром і Желфіксом 1:1, попередньо змішаним з 2 ст.л цукру. Довела докипіння і всипала 900 г цукру. Дочекалася доки знову закипить і ,постійно помішуючи , варила ще 5 хв. В самому кінці додала ром,в оригінальному рецепті треба коньяк. На смак і запах- це дуже неймовірний джем. Таке вдале поєднання компонентів. Ну а те що консистенція вижходить досить густа, взагалі великий ПЛЮС. Джем можна намазувати і на хліб, і їсти так ложкою. Мені дууууже сподобалося працювати з Жулфіксом від DR. OETKER. Напевне я накупую собі пакетиків цього дива. До кінця літа ще довго, Ягід та фруктів, а може й овочів, ще буде багато . Тому будемо експерементувати!!! Всім бажаю успіхів і натхнення!
У відгука 0 коментарів
natashenka03
#желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua Всім доброго дня!!! Знову я до Вас зі своїми " варіннями". Перепало мені відро вишень. Вишні я люблю у всьому і всякі. Тому зазвичай намагаюся запастися ціми чудовими плодами по максимуму. Я їх морожу,закриваю у власному соці, ну і звичайно варю варення. Ну а оскільки в мене є чудодійні пакетики Желфіксу, я вирішила направити всі сили на приготування вишневого джему. Трішки покопирсавши в Інтернеті, вирішила зробити його з частиною перебитих фруктів. Для цього я із загальної кількості вишень без кісточок (2 кг), половину перебила блендером. .Вишеньки які лишилася, не чипала. Консистенція ,після змішування обох частин, досить цікава-цілі вишні у густому місиві! Ну а далі все робила як по інструкціїї. До суміші додала 2 пакетика Желфіксу 1:1 змішані з 4 ст.л цукру. Змішала всі і довела до кипіння. Далі додала килограм цукру і проварила хвилин 7. Суміш на очах перетворилася на густий джем. Смак мені сподобався. Не дуже солодкий з ноткою кислинки і дуже цікава консистенція, за рахунок перебитою блендером частини вишень. Розлила по гарячих сухих банках і перекинула кришками до низу. І забула. Забула що в інструкції написано на 5 хвилин. Зранку мені знадобилося багато сил, щоб джем у банках осів на дно. Дуууже густий вийшов..)))
У відгука 0 коментарів