irina_kov
irina_kov
Експерт
Відгуки irina_kov
Коментарі irina_kov
Отримано лайків
15 Like
irina_kov

Кокосики

Цена за набор в Мейкапе 459 грн, вполне приемлемо за 5 средств
У відгука 0 коментарів
irina_kov

ААА Бананы кокосы, апельсиновый рай

Сразу песня вспомнилась, очень люблю запах кокоса, набор внушающий, очень бы хотелось бы протестить. Девочки всем удачи.
У відгука 2 коментарі
irina_kov

Фарба тестування

Тільки побачила нове тестування, одразу згадала за свій балкон. Дуже б хотілося потестувати та обновити ремонт на балконі.
У відгука 0 коментарів
irina_kov

Бекутан

Привіт тестувальникам, Бекутан п'ємо 5 день, сину дуже подобається, говорить як Фанта, смачно, мені здається чуток хімічний смак та запах, але йому подобається. Однозначно краще ніж таблетки, діти не люблять навіть їх вигляд. В день по 1 саше. Даю для профілактики. Розводимо водою та п'ємо як напій.
У відгука 0 коментарів
irina_kov

Бекутан тестування)))

Отримала посилку, в коробці 14 саше. Син сказав, будемо пити одразу)) в інструкції написано розводити водою, соком чи молоком, але не написано скільки рідини, я налила 200 мл. Пакетик має надріз щоб легко можно відкрити без ножиць. Саме цікаве що, саше розділене всередині на дві частини. В одній, я так розумію, вітаміни, в іншій прибіотик. Смак - апельсин. Матусі обережно в кого з дітей алергія. Думаю упаковка повинна бути 30 саше не менше. Бо рекомендований термін приймати вітаміни 30 днів. Ціна - додала скріншот, від 208 до 248. Всім гарного тестування.
У відгука 1 коментар