янет1
янет1
Новачок
Відгуки янет1
Коментарі янет1
Отримано лайків
0 Like
янет1
тестуючи засоби хотіла б ну дуже відмітити гель для вмивання, користуючись весь період можна відмітити що його витратилося дуже мало, з вмиванням після сну і змиванням косметики справляється на ура, зараз на дворі зима тому інколи є відчуття сухості, але під рукою завжди є зволожуючий крем, який має приємний аромат, легку структуру.
У відгука 0 коментарів
янет1
Після декількох днів користування помітила: Гель для вмивання повністю змиває косметику при використанні ввечері, немає зайвої піни, тому легко змивається, шкіра сяє свіжістю. Згодом наношу крем для зволошення тому що є пересушеність шкіри, але з днями використання крему і маски сухість стала меншою. Крем позитивно зволожує, не залишає відчуття тяжкості, швидко всмоктується. Маска має чудову кремову текстуру, шкіра гарно реагує на нанесення, після 15 хв, фактично не має що змивати, відбувається такий собі ефект зволоження водою шкіри обличчя, після чого на шкірі відчувається легкість.
У відгука 0 коментарів
янет1
День2 Гель справився з своєю задачею, гарно змита косметика, трошки є відчуття сухості шкіри. Маска нанесена на вологу шкіру швидко увібралася, змита без проблем. Додатково зволоження не потребує.
У відгука 2 коментарі
янет1
День 1 Привіт всім хто тестує дану косметику від Біокон. Сьогодні отримала всій набір, тому розпочинаю тестування. Всі засоби:гель для вмивання, маску та крем отримала неушкодженими з датою виготовлення 09.2018, такий факт дуже радує. Термін придатності косметичних засобів 24 міс. Окремо хотілося відмітити дизайн косметичних продуктів, блідо розовий з золотинкою колір упаковки надихає, стимулює до догляду, якось по дівочому приємно. Тепер трішки про кожний продукт окремо: (всі тестування сьогодні проводжу на лівій руці, в алергічних цілях) 1) гель для вмивання міцелярний - прозорий, вміру пінний, має легкий аромат квітів, 2) маска миттєвої дії - має захисну фольгу, кольору слонової кості, кремоподібна консистенція, легко змилася водою, жодних пекучих віддчуттів на шкірі не відчутно. 3) крем денний - біла кремоподібна маса, з легким ароматом квітів, при нанесенні швидко поглинається, залишаючи ледь відчутний аромат.
У відгука 0 коментарів