Tetiana23
Tetiana23
Знавець
Відгуки Tetiana23
Коментарі Tetiana23
Отримано лайків
0 Like
Tetiana23
Завдяки NAN 3 Optipro, малюк став спокійніше, наїдався на ніч та не крутився. Склад та консистенція суміші також дуже сподобалася, без пальмових жирів, чого дійсно не повинно бути в дитячому харчуванні.
У відгука 0 коментарів
Tetiana23
Дякуємо за тестування NAN 3 optipro, дуже зручна баночка у продукції, а головне, що суміш сподобалась експерту, відсутні проблеми з травленням, за два тижні набрали вагу, при незмінному основному харчуванні))) Також хочу відзначити те, що суміш дуже швидко розчиняється, непотрібно довго трясти пляшечку та дратувати малюку)))
У відгука 1 коментар
Tetiana23
Суміш ми їмо на ніч, тому я трохи побоювалася щодо проблем з животиком. Отже, за тиждень тестування проблем з травленням відмічено не було, лише одного разу гикавка, але я це пояснюю тим, що незадовго до годування малюк напився води. Взагалі суміш Нан оптіпро 3 дуже сподобалася, особливо тим, що малюк надається та гарно спить, не прокидається до самого ранку, що для матусь теж є важливим. Тому раджу всім хто на етапі обрання суміші чи дитячого молочка, NAN optipro 3
У відгука 0 коментарів
Tetiana23
Сьогодні отримали посилку. Перш за все хочеться подякувати сайту Na- proby та компанії Nestle за можливість спробувати молочну суміш. Отже, починаємо тестування та будемо ділитися відгуками))
У відгука 1 коментар
Tetiana23
Привіт, дуже хотілося б спробувати, так як на ніч ще обов'язково їмо суміш ))
У відгука 2 коментарі