Инна Владимировна Ганеча
Инна Владимировна Ганеча
Експерт
Відгуки Инна Владимировна Ганеча
Коментарі Инна Владимировна Ганеча
Отримано лайків
12 Like
Инна Владимировна Ганеча

ПреМама Дуо Вітаміни для вагітних

Хотіла б спробувати саме ці вітаміни, чула про них гарні відгуки. Зараз на третьому триместрі, приймаю вітаміни Солгар Пренатабс, але останнього разу при здачі аналізів виявили понижений гемоглобін, тому хочу змінити вітаміни.
У відгука 4 коментарів
Анастасія Винокурова
На айхербі є теж дуже хороші комплексі вітаміни для вагітних
AnastasiiaBevz
Думаю можна жо комплексу ще окремо додати залізо, бо гемоглобін на жаль фактично у всіх часто низький. Я наразі приймаю лише залізо і "кінську дозу" яблук та буряка😅
Инна Владимировна Ганеча
AnastasiiaBevz, Я теж, а ще гречку, горіхи, смородину і печінку. Надіюсь гемоглобін підніметься
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Инна Владимировна Ганеча

Десерти, засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Сегодня на завтрак сырники! Обожаю сырники!!! Я их готовлю только с домашнего творога, а он всегда имеет запах, который тяжело убрать. До этого я добавляла обычный порошковый ванилин и запах всегда оставался и вкус ванилина почти не чувствовался, а вот ванилин от Dr. Oetker мне очень понравился, реально запах очень яркий. Сырники так пахнут ванилином что не можно накушаться
У відгука 9 коментарів
еленка208
у випічку (шарлотку додавала), то його ледве було чутно, але додала до сирника, то таки гарно смачно чутно
Инна Владимировна Ганеча
еленка208, Я роблю багато сирників, половину з’їдаємо зразу, іншу половину заморожую, тому додала зразу два ваніліна, запах бомба ?
еленка208
Prissinna, хм, заморожувати не пробувала, не виділяється з творогу сироватка (все ж таки там молоко), не требі потім додавати ніяких сумішей, просто після розморозки випікати можна?
Olgadik
У меня вкус не чувствовался а вот запах был )
MataBanata
И мы фавориты сырников))) А с Творопыш они стали еще вкуснее!
Олена Зінов'єва
Мені цей ванілін дуже сподобався ,такий яскравий смак і запах. Я додаю дитині в кашку у вівсяну і рисову ,їсть із задоволенням . Також дуже смакує з сиром ...сир такий прям ніжний і так і хочеться його їсти і їсти.
mostexpensive
Чоловік смажив млинці,вийшли смачні,ваніль дав свою ізюминку.
Олена Зінов'єва
Так,згодна,ми робили оладки,теж дуже смачно
Farmik
Эта ванилька нереально бомбическая :) Запах настолько ароматный ....мммм....красота))) Мне очень понравилось! У меня она теперь постоянно в моём кухонном арсенале.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Инна Владимировна Ганеча

Десерти, засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Продолжаю тестировать, сегодня захотелось сырной запеканки, вообще обожаю все сырное - творожники, чизкейки, сырники. Очень классно что на обратной стороне пишут рецепт, не нужно ничего искать в интернете. Только я ещё очень люблю делать бортики с печенья, так сделала и в этот раз, все остальное по рецепту. Получился очень сырный, пышный и ванильный, я использовала смесь творопыш и ванильный экстракт от Dr. Oetker. Продукты понравились, творопыш других производительностей никогда не видела, а вот ванильный экстракт брала порошковый, он конечно не сравниться с жидким, аромат намного ярче. Спасибо за продукты, буду тестировать дальше
У відгука 2 коментарі
mostexpensive
Доня сказала "Вау який пиріг,я б його назвала "Голубічка"?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
eliz.lata

Dr. Ortker

По перше хочу всих привітати із великим святом Великодня!!! Та побажати успіхів,щастя та миру!! А по-друге, я не стала учасником тестування,але вирішила особисто від себе протестувати продукцію цієї марки. То я придбала знову дріжджі та какао від Dr. Ortker. Краффін в йшов просто божественний!!! Какао просто супер, текстура ,смак - на вищому рівні, не порівняти з багатьма марками. Прикладаю результат. Вам рекомендую, тим хто ще не куштував та не використовував - сміливо можете купувати і не пожалієте!
У відгука 7 коментарів
Инна Владимировна Ганеча
Як же гарно у Вас вийшло!
Людмила Деменко123
І вас вітаємо зі святом!!!
Людмила Деменко123
Апетитно та красиво !!! Ви молодчинка!!!!
eliz.lata
Людмила Деменко123, дуже дякую!!! Так, дуже чесалися руки спробувати цю продукцію і ось така вкусняха вийшла
Moderator Alena
eliz.lata, така краса! Хотілося б скуштувати цю смакоту) Які Ваші враження про продукцію?
eliz.lata
Moderator Alena, поки що тестували дріжджі,какао та ванільний цукор цієї торгової марки. Вражає якість продукти. Тому що я брала сухі дріжджі різних торгових марок,але не було такого результату,як від дріжджів Dr. Ortker. Від них тісто все в бульбашках, швидко підходить,не падає, у випічки м'якість та еластичність. Какао виглядає ні як пилюка , а таке важкеньке,не розлітається,має приємний шоколадний смак і колір у виробах. Ванільний цукор - насичений,має стійкий аромат,не різкий,а ніжний і легкий.
Світлана Рахматська
eliz.lata, красивый у Вас Краффин получился. Тоже пекла такие)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
jenya.roslyakova

Посылочка

Сегодня пришла долгожданная посылка!!! Честно говоря приятно удивлена содержимыми бонусами ))) в коробочке были: инструкции, буклетик, ручка, коробочка с ошейником и что больше всего удивило - маленький шарик-брелок, в котором сложен дождевик для хозяев ? ещё классной штучкой оказались световые рефлекторы, которые идут в комплекте с ошейником, теперь своего собакина будет легко найти в темноте на улице ☺️☺️☺️ Спасибо за такую классную посылку, с удовольствием с сегодняшнего дня приступаем к тестированию!?
У відгука 2 коментарі
Yulietta
Какая классная посылочка) и вам подарочки для тестирования) Ждем отзывов об ошейнике)
Инна Владимировна Ганеча
Реально классный набор))))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися