Tymochka
Tymochka
Знавець
Відгуки Tymochka
Коментарі Tymochka
Отримано лайків
1 Like
Tymochka
На вихідних приготувала один з запропонованих рецептів - "Пиріг зі сливками", виявилося не так складно, як я спочатку думала) Це був мій перший пиріг з дріжджами, тому були сумніви чи підійде тісто, тим паче довелося шукати "тепле місце" в квартирі без опалення. Вирішили закутати його в плед і поставити перед обігрівачем)) Підійшло!)) Повністю слідкувала інструкціям, тільки слив використала не кілограм, а половину, тому що виявилося забагато. Пиріг випікала приблизно 50хв, на око, тому що в рецепті не знайшла вказівок щодо часу приготування. Вийшло не зовсім серце, бо пиріг збільшився десь втричі в духовці і прийняв форму, яку сам захотів) Загалом-дууууже смачно, наступного разу трішки зміню рецепт - можна розрізати готовий пиріг на два коржі і промастити абрикосовим конфітюром, мені здається, так він вийде більш м'яким. Дякую, що змінили мої уявлення щодо дріжджів))
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Tymochka, судячи з фото, пиріг дуже м'який, повітряний та добре пропікся. Не сумніваюсь, що Ваші рідні оцінили цю смакоту!) Та я щось не можу ніяк зрозуміти, чим Ви його зверху потрусили, грецькими горіхами?
Tymochka
Так, оцінили і швидко з'їли) Зверху мигдаль, як і в рецепті, просто не мелений, а порізаний)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tymochka
Доброго дня! Перша заявка на участь - і перша ж вдала! Отримала на вихідних зразки продукції і рецепти для романтичної вечері. В обох рецептах потрібно робити тісто з дріжджів...Якщо чесно, завжди уникала його, здається мені що дуже складно робити таке тісто, але спробую))
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Tymochka, отже, це знак, що варто спробувати та подружитися з ним :)
Tymochka
Можливо)) Буду намагатися дружити)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися