Tymochka
Tymochka
Знавець
Відгуки Tymochka
Коментарі Tymochka
Отримано лайків
1 Like
Tymochka

Наші висновки)

Майже місяць ми тестували смаколики DentaLife.
Це ласощі-стіки для догляду за порожниною рота, що мають пористу структуру і знижують формування нальоту та зубного каменю 👍
Ми вирішили перевірити чи дійсно Dentalife можуть бути альтернативним способом чищення зубів, як це зазначали експерти Purina.
Що нам сподобалось в смаколиках:
☑️ Вони смачні і не містять штучних барвників та цукру
☑️ Містять натуральні інгредієнти та вітаміни
☑️ Ціна у них досить приємна - біля 60грн (5 паличок в пачці для середніх порід, для малих -7)
Що нам (чи особисто Окамі) не сподобалось в смаколиках:
☑️ Можна тільки один стік в день (а він просив більше, підходив і тицяв носом в пачку)
☑️ Кіт намагався вкрасти палички
☑️ Особливого результату ми так і не помітили, - наліт лишився, але більше його не стало, що вже непогано,
адже протягом тестування зубки не чистили
Отже, наш вердикт:
Як додатковий спосіб чищення, - однозначно ТАК! 👍
Як альтернативний - НІ 👎
У відгука 0 коментарів
Tymochka

Отримали посилку)

Доброго дня! Отримали посилочку, дякуємо! Одразу відкрили і дали Окамі спробувати паличку. Йому точно сподобався новий смаколик) І не тільки йому, - на розпаковку прибіг наш кіт, але Окамі не ділиться їжею))
У палички Dentalife досить цікава структура - вона м'яка і пориста, тому її не так просто розжувати, доводиться чавкати, що і сприяє очищенню) Я поки що так це зрозуміла. Зубки ми йому чистимо, тому каменю немає, а от наліт є на деяких зубах. Побачимо як зміниться їхній стан, поки що рано щось говорити про результат, Окамі з'їв лише 4 палички. Пожуємо-побачимо)
У відгука 2 коментарі
Tymochka
Забула ще написати з приводу шоколаду. На нашу з чоловіком думку, - надто солодкий. Не скажу що ми фанати в принципі гарячого шоколаду, але посмакувавши цим, ними все ж не станемо.
У відгука 0 коментарів
Tymochka
Приготувала круасани десь тиждень тому, але все не було часу написати відгук. Загалом скажу, що вийшли вони смачні і готувати їх не дуже складно, але довелося внести корективи. Виявилося, що борошна по рецепту дуже мало, тісто липло до рук, тому додала ще майже стільки ж. Також думаю, що лимонна глазур була зайва до цього рецепту. Але це лише моя думка) Глазур взагалі смачна, але смак і так самодостатній, тому можна її додавати до пирога без начинки. Круасанчики не всі вийшли гарні, але розлетілися швидко))
У відгука 0 коментарів
Tymochka
На вихідних приготувала один з запропонованих рецептів - "Пиріг зі сливками", виявилося не так складно, як я спочатку думала) Це був мій перший пиріг з дріжджами, тому були сумніви чи підійде тісто, тим паче довелося шукати "тепле місце" в квартирі без опалення. Вирішили закутати його в плед і поставити перед обігрівачем)) Підійшло!)) Повністю слідкувала інструкціям, тільки слив використала не кілограм, а половину, тому що виявилося забагато. Пиріг випікала приблизно 50хв, на око, тому що в рецепті не знайшла вказівок щодо часу приготування. Вийшло не зовсім серце, бо пиріг збільшився десь втричі в духовці і прийняв форму, яку сам захотів) Загалом-дууууже смачно, наступного разу трішки зміню рецепт - можна розрізати готовий пиріг на два коржі і промастити абрикосовим конфітюром, мені здається, так він вийде більш м'яким. Дякую, що змінили мої уявлення щодо дріжджів))
У відгука 2 коментарі