OlgaSabardin
OlgaSabardin
Новачок
Відгуки OlgaSabardin
Коментарі OlgaSabardin
Отримано лайків
5 Like
OlgaSabardin

VICHY

Я знаю, що ця косметика дуже якісна та не всім вона по кишені.... Хочеться спробувати її, адже я дуже сподіваюся, що вона дійсно не викликає алергії та підійде для мого типу шкіри. Хотілося би потестувати. Сподіваюся попасти у списки учасників відбору ?
У відгука 9 коментарів
OlgaSabardin

Тестування косметики EVELINE

Колись дуже давно купляла крем для обличчя. Саме головне, що не викликає алергічної реакції! Після народження дитини я майже перестала користуватися косметикою. Все, що купувала, особливо декоративну косметику, викликало алергію! Очі від туші для вій набували якоїсь тяжкості, хотілось миттєво її змити. Від кремів для обличчя почала з'являтися якась сипь. Та найголовніше, що косметика була різних марок: від органічної до найдорожчої! Сподіваюся, що попаду у відбір учасників тестування та саме ця лінія косметики мені можливо підійде.
У відгука 0 коментарів
OlgaSabardin

Тестування памперсів

Напротязі 5ти днів тестуємо Pampers. Дуже задоволене моє малятко. Ваитує вологу гарно, не викликає подразнень, опрілостей. Шкіра залишається сухою. Запах не різкий. Застібки гарно тримають. Дякуємо за подарунок!
У відгука 2 коментарі