Ольга Фартушная
Ольга Фартушная
Експерт
Відгуки Ольга Фартушная
Коментарі Ольга Фартушная
Отримано лайків
12 Like
Ольга Фартушная

Кисіль Dr. Oetker швидкий в приготуванні та смачний

Ось і закінчила я з дегустуванням кисіля Dr. Oetker. Що можу сказати? Це смачно, швидко готувати, та ще і шматочки фруктів присутні.
В інструкції до киселю ТМ Dr. Oetker написано залити 175 мл окропу та перемішати і напій готовий… скажу чесно як для мене в такій кількості рідини кисіль дуже густий прям як желе, я додала 400 мл окропу і було дуже ніжно і смачно, консервація густа але не занадто.
Також пригостила киселем своїх батьків, мама так само розчиняла і в тій кількості окропу (175 мл) що вказано на упаковці і в більшій (приблизно 400 мл) і батькам так само сподобалось в більшій кількості води.
Хочу підвести ітоги! Киселі від ТМ Dr. Oetker дуже смачні, прості в приготуванні та зручно їх брати із собою. Дякую ТМ Dr. Oetker за таку можливість бути дегустатором та мати змогу спробувати щось нове. Я користуюсь виробами даної ТМ (розпушувач, загущувач для крему, ванільний екстракт та все для консервації) я в захваті! Тепер я буду також використовувати і кисіль🥤дякую
У відгука 0 коментарів
Ольга Фартушная

Кисіль від dr.Oetker це легко та смачно

Як виявилось, що кисіль від dr.Oetker це не лише смачно та швидко в приготуванні, як колись в дитинстві був девіз одного напою «Просто додай води!» тут також можна використовувати цей лозунг. Ще виявилось що даний кисіль від dr.Oetker має великий вміст вітаміну С, що дуже порадувало мене як маму дітки якої почали шмигати носами… залила я окропом малиновий кисіль і все - ліки смачні готові😉 дякую ТМ dr.Oetker за можливість попробувати ваш товар та проекту «напробу». Тепер я знаю що в морозні вечори моїй малечі смакує кисіль від dr.Oetker
У відгука 0 коментарів
Ольга Фартушная

Кисіль від Dr.Oetker

Це скарб! Скуштували кисіль Dr. Oetker і зрозуміли що це скарб - швидко готується, смачно та ще і з шматочками фруктів. Такий легкий в приготуванні що тепер це улюблений напій нашої родини. Діти пьють із задоволенням та просять добавки) а різноманіття смаків вражає. Дякуємо Dr. Oetker за можливість спробувати кисілі.
У відгука 0 коментарів
Ольга Фартушная

Кисіль

Отримала посилочку з набором киселю, це превосходно. Різні смаки. Дуже гарні упаковочки, яскраві.
У відгука 0 коментарів
Ольга Фартушная

Творопиш тм Dr.Oetker

Познакомилась я с Творопишем и понимаю что
Творопыш-это всегда идеальные запеканка или сырники!!!!!! Готовить по инструкции на обороте упаковки, ничего сложного нет. А результат превзошел все ожидания... теперь мои сырники ИДЕАЛЬНЫЕ!!!!!
Дети уплели все сырники за минимум времени поэтому
к большому сожалению фото не смогла сделать))))))
А все приготовленные сырники мои малыши записали чудо-шоколадом от тм.Dr.Oetker который так же легко готовится и очень очень вкусный. Когда заканчивала горячий шоколад вспомнила слова с легендарной рекламы "Просто добавь воды" . А все потому что готовить шоколад это просто добавить горячее молоко)
У відгука 8 коментарів