alenka2812
alenka2812
Експерт
Відгуки alenka2812
Коментарі alenka2812
Отримано лайків
45 Like
alenka2812

Ура! Тестуємо

Дякуємо за можливість протестувати цю продукцію. Раніше вже помічала участь у тестуванні цієї торгівельної марки, тепер часто купую какао, розпушувача, прикраси, ванільний цукор та іноді іншу продукцію. Кисіль ще не було нагоди скуштувати, то ж будемо пробувати!)
У відгука 1 коментар
alenka2812

Враження від тестування

Ось і підішло до завершення наше тестування дитячої молочної суміші nan4 optipro. Враження, на сьогодні, лише позитивні. Дуже зручне та гарне пакування. Суміш швидко і добре, без грудочок, розчиняється в воді. На смак дитині сподобалась та не викликала жодних алергічних проявів у дитини. Їмо на ніч, після чого дитина добре спить до ранку. Досить економна: нам вистачає на два тижні. Дякуємо за можливість протестувати.
У відгука 0 коментарів
alenka2812

Отримали свою баночку

Отримали свою банку суміші NAN 4 opti pro. Банка достать велика, проте компактна. Склад достать непоганий. Будемо тестувати після чого залишимо свої відгуки. Доречі, дизайн банки дуже симпатичний, гарна кришка, щось я таких в магазині не помічала, або потрапляла на nan3 та інші.
У відгука 0 коментарів
alenka2812

Тестуємо!

Ура, ми є у списку учасників тестування!) Тож чекаємо на нашу баночку та почнемо тестування!) Нам вже рік і майже 9 місяців, тож лишилось лише годування сумішшю на ніч.
У відгука 0 коментарів
alenka2812

Суміш Nestogen3

Суміш сподобалась. Немає ніяких висипань, чи алергічних реакцій, а також проблем із животиком. Їмо на ніч, дитина надається та спить до ранку, це найголовніше. На смак дуже приємна, їсть із задоволенням, добре розчиняється, легко готувати) Суміш нас повністю задовольнила.
У відгука 0 коментарів