alenka2812
alenka2812
Експерт
Відгуки alenka2812
Коментарі alenka2812
Отримано лайків
45 Like
Yuliia1234

Пробувати чи ні?

Всім привіт.
Задумуюсь, чи не взяти участь у цьому тестуванні?
Ситуація така: доні 1,2 роки. З народження вона на грудному вигодовуванні, сумішами не догодовували.
З 6 місяців почали прикорм - і в цьому напрямку в неї все чудово. Відповідно, дитина почала наїдатись приготованою їжею і кількість годувань грудним молоком я скоротила до 2 - перед обіднім сном та перед сном наніч.
Але є одне але - якщо на обідній сон дитині вистарчає грудного молока, то на нічний сон, в мене таке враження, що вона не наїдається, бо потім часто просинається. Педіатр колись казала, що можна нічні годування потихеньку пробувати замінювати на суміш, бо вона поживніша і довше "тримає". Відтак, можна і плавно завершити ГВ.
Я з цією метою перечитала багато відгуків попереднього тестування цієї ж суміші.
І справді, багато дівчат із схожою ситуацією за допомогою цієї суміші зуміли все вирішити.
Єдине, переживаю як донька відреагує на суміш, адже нічого схожого вона раніше ще не пробувала.
Тому, я поки в роздумах. Можливо, хтось з присутніх дівчат має схожу мету? Буде цікаво почитати.
У відгука 4 коментарів
Модератор Ірина
Добрий день. Для впевненості ми рекомендуємо ще раз проконсультуватись з педіатром, адже тут потрібна професійна думка лікаря, який веде вашу доню з народження, та ваше особисте рішення, бо ви краще за всіх знаєте свою дитинку та її можливі реакції на новинку в раціоні. Але, думку інших матусь теж цікаво почути, тому залишаю ваше питання до уваги спільноти Напробу.
Yuliia1234
Модератор Ірина, дякую, Ірино за фідбек!
alenka2812
Можу сказати, що доказові педіатри, група прикорму і спеціалісти з грудного вигодовування будуть однозначно проти. Особисто я іншої думки, якщо дитина прокидається, не додає, чому ні? Але ми майже з народження на суміші. Чесно кажучи це зручніше. І скільки бачила дітей на гв чи на суміші, мені здається різниці немає. Я просто знаю, що мене особисто вигодовували сумішшю взагалиґі з народження, ще і в раціоні був малюк з цукром, но 90ті ж) доречі знаю що є дітки на малятко і зараз і не бачила повільно в них зайвої ваги чи якихось розладів розвитку, що б мені ці мами з прикорму не розповідали 😅 я також, дитина на суміші: зайва вага є, але не більше ніж у багатьох і це більш образ життя. Коли займаюсь спортом все нормально, я не хворіла більше чим інші діти, навіть, менше, зуби в нормі до 30 років, школа - золота медаль, універ - червоний диплом 😅 ті проблеми що є в моєму житті навряд пов'язані з сумішшю та відсутністю гв. Тому коли в мене не вийшло то я абсолютно спокійно це сприйняла (ну тут ще радники наради, що не вийшло). Я хочу сказати, що ви багато прокормити і вирішувати лише вам і якщо ви хочете годувати сумішшю, навіть, якщо вам так просто зручніше чи легше, то щоб не картали себе)))
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Anastasia Gonharenko

Реєстрація

Прийшов лист на пошту, що реєстрація почалась на тестування, заходжу, а вона вже закінчилась 😊. Ще б може хто підказав мені. Нам 1 рік, ще поки їмо суміш 2 ку, який час ще можна їсти 2ку? Бо запаси ще є, а час переходити на 3ку, бо потім як я розумію з 18 міс вже 4 ку їсти треба.🤔
У відгука 6 коментарів
Модератор Ірина
Добрий день, Анастасіє. Повідомлення про початок реєстрації - це системний збій. Щодо іншого питання, за професійною відповіддю раджу звернутися до вашого педіатра. Поради можуть бути різними від інших матусь, але, що краще буде саме для вашого малюка - найкращу пораду зможе дати саме ваш лікар, який веде вашу дитинку з народження, і знає її індивідуальні особливості розвитку травної системи :)
alenka2812
От самій цікаво, нещодавно виповнився рік... Начиталась, що 3ка це вітамізоване молоко і в ній немає потреби... Також думала може треба тоді 2 залишити 🥴🙄🤔 а потім все ж таки вирішала давати відповідно до віку...
Модератор Ірина
alenka2812, Добрий день. Дитяча суміш NESTOGEN® 3 більш адаптована для старших діток, тому відрізняється від суміші NESTOGEN® 2 поживною цінністю на 100 ml/мл готової суміші. Суміш NESTOGEN® 3 розроблена з урахуванням харчових потреб здорових дітей старше 1 року, має більшу кількість калію, ліноленової кислоти, кальцію та інших поживних речовин, необхідними для оптимального зростання й розвитку малюка.

Anastasia Gonharenko
Модератор Ірина, нажаль нашому педіатру все одно яку ми суміш їмо, та він не консультує в таких питаннях, відповідає так що самі вирішуйте получається.
Модератор Ірина
Anastasia Gonharenko, ох..., шкода, підбором або хоча б рекомендацією харчування має займатися саме він. Перехід на наступну суміш має відбуватися поступово, протягом декількох днів, відповідно до правил правильного переходу, таким чином витратите запаси 2-ки і перейдете на 3-ку.
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Анна Грачова

Новинка

Нам 7 місяців, думаю для тестування м'ясних пюре якраз)
У відгука 2 коментарі
alenka2812
Ми теж маме збираємось вводити м'ясо))
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
yanina.klimova

Эффективное средство для сухой и склонной к Атопии кожи☺️

Хорошее средство так же для тех у кого детки страдают от АД. Наше спасение в осенне-зимний период!

У сына сухая и склонная к атопии кожа.
После лета на море, загар сошёл пятнами и вся спина в горошек, а на бёдрах появились ненавистные бляшки((

Помимо основного лечения, после каждого купания перед сном, мы используем увлажняющую аптечную косметику, проверенную временем и эффективностью от @topicrem.ua .

Главными достоинствами эмульсии является то, что:
- её можно использовать с рождения;
- даёт прекрасный эффект увлажнения. Кожа становится шелковистой и нежной.
- очень быстро впитывается в кожу и не оставляет жирности.
- имеет лёгкую не густую текстуру и приятный ненавязчивый запах.
- Доступная цена.

Единственный недостаток заключается в самой упаковке 75 мл и 200 мл. Они без дозаторов и расход значительный, так как часто вытекает больше чем нужно. Поэтому лучше выбирать упаковку 500 мл с дозатором.

Впервые попробовали данное средство по рекомендации педиатра и остались очень довольны результатом. Рекомендасьён, девочки☺️

#naprobuua #naprobuua_Topicrem #Topicrem #naprobuua_відгуки
У відгука 8 коментарів
eNata
Точно! З дозатором було б зручніше.
Олена Мацюк
У вас класні тестувальники❤
mostexpensive
Теж плюсую за дозатор👌
AnnushkaR
А я не помітила недолік в пакуванні, без дозатора мені зручно користуватись. А в усьому іншому погоджуюсь з усім написаним.
yanina.klimova
AnnushkaR, эмульсия менее густая чем крем и или сама вытекает в дрзирлвках больше чем нужно
violetta_nesterova_d
У сына тоже часто АД ,нужно попробовать)
alenka2812
Спасибо за Ваш комментарий, особенно про атопический дерматит и о том, что можно с рождения, присмотрись к этому крему. У дочки атопический дерматит, мы уже так намучались 😒
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Anna.Yankova

Завершення тестування Topicrem: ідеальне зволоження чутливої шкіри

Ось і завершується тестування лосьйону від Topicrem. За ці майже два тижні моя шкіра каже велике «ДЯКУЮ». Такого зволоження і ніжності я давно не відчувала. Після нанесення ефект зволоження тривав навіть довше заявлених 24 години. Я відчувала зволоження всі 36 години. Найголовніше, що Topicrem допоміг мені справитися з проявом атопічного дерматиту. Пропала сухість і подразнення шкіри. А після регулярного нанесення шкіра не лише зволожена, але і підтягнулася, за рахунок легкого масажу. Також Topicrem допоміг справитися з негативним проявом від морозних погодних умов, від яких страждали мої руки. Під-час тестування я звернула увагу не лише на ніжний аромат лосьйону, але і на економічний розхід засобу. Мені лише не вистачило помпи для кращого дозування засобу, але в об’ємі 500 мл він є, тому думаю пізніше перейду на більший об’єм. Від тестування залишилися лише приємні враження. Тепер всім своїм знайомим рекомендую Topicrem, як прекрасний засіб для зволоження.
Дякую сайту naprobu за прекрасну можливість взяти участь в тестуванні і за те, що познайомили з новим прекрасним продуктом.
У відгука 3 коментарі
violetta_nesterova_d
А как в эту погоду справляется? зима руки обветриваются и сохнут ,ищу чем спасти их.
alenka2812
Дійсно при атопічному дерматиті рятує?
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Такий чудовий вплив препарату на процес засинання - зараз це як ніколи актуально для більшості людей.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися