Iruni4ka2
Iruni4ka2
Новачок
Відгуки Iruni4ka2
Коментарі Iruni4ka2
Отримано лайків
0 Like
Iruni4ka2

Початок дегустації!!!!

Доброго дня!! Нарешті і я отримала вчора свій пакет на дегустацію. Урраа!!!... ?????? Привіз кур'єр, молодий хлопчина, одягнений в спецодяг і масочку з перчатками.
І так. Як тільки принесла додому, чоловік сказав жартуючи "Це все мені????" В пакеті було баличок "Дарницький" (Богодухівський м'ясокомбінат), три вида нарізки: "Фінська", "Італійська" і "Венеція" (Салтовський м'ясокомбінат), сосисочки "Молочні", ковбаска "Президентська" та "Сервілат" (Салтовський м'ясокомбінат). Все свіже і терміни відповідають. Спочатку ми посмакували трішки баличком, сосисочками і нарізкою "Фінською". Все дуже смачне, відчувається смак м'яса, спеції вміру. Дуже дякую Напробу і Cooker за можливість покуштувати таку смакоту. Рекомендуємо Cooker!!! Завжди свіжі і смачні вироби....
?????????
У відгука 0 коментарів
Iruni4ka2

Поки чекаю.

Доброго дня! Я поки що, нажаль, чекаю ще на своє замовлення...??? Зробила замовлення ще в п'ятницю, але до цього часу ще ніхто не телефонував ( тільки смс була, яку додаю у фото). Почекаю ще, можливо велика завантаженість і не встигають обробити всі замовлення вчасно. Надіюсь, може хоча б завтра ( в останній день) нарешті привезуть. Дуже чекаю. Дякую за увагу. Всім гарного дня і смачного тестування... ??????
Якось так поки що виходить, але я надіюсь, що все ж таки я отримаю своє замовлення...
Ще раз всім гарного дня і смачного тестування...
У відгука 4 коментарів
Iruni4ka2

Альфролекс

Доброго дня!! Ось вирішила написати відгук. Отримала близько 1,5 тижня назад пробіотики Альфролекс. До початку прийому були проблеми з кишківником і в мене, і в чоловіка. Як тільки почали приймати згідно інструкції, буквально через днів 2, робота ШКТ почала налагоджуватися: в мене зникли законам, в чоловіка - діарея. Альфролекс дійсно дуже класний пробіотики, справляється з поставленою задачею на всі 100%. Надалі будемо приймати його і будемо рекомендувати всім знайомим і рідним. Дуже дякуємо за наданий шанс спробувати дані пробіотики. Рекомендуємо на всі 100%.
У відгука 0 коментарів