Zabelka21
Zabelka21
Новачок
Відгуки Zabelka21
Коментарі Zabelka21
Отримано лайків
3 Like
Zabelka21

АХА Гранола с йогуртом и ягодами

Вот уже больше года каждое утро я ем гранолу. За это время успела перепробовать множество торговых марок, вкусов, добавок. Обычно заливаю молоком или кефиром, очень быстрый и полезный перекус.
Гранолу торговой марки АХА так же пробовала, очень понравился вкус Шоколад, но отказалась в пользу другой торговой марки, поскольку гранола АХА имела высокую калорийность.
И вот мне выпадает возможность попробовать новую софт гранолу. Софт обработка мне очень понравилась, хлопья действительно очень мягкие, нежные, даже не скажешь, что это жареная овсянка. Сублимированный йогурт для меня новинка, вкус приятный, с кислинкой. Ягоды тоже сублимированные, натуральные - кефир окрашивался как от натуральной черники.
В целом продуктом очень довольна, буду рекомендовать друзьям и разбавлю софт вариантом свою низкокалорийную гранолу.
У відгука 4 коментарів
Zabelka21

Каша АХА кускус із томатами та паррикою

Взагалі люблю кускус тому дуже раділа, що отримала на пробу пакетик каші швидкого приготування. Готувати дійсно дуже легко - залити окропом, накрити і дати настоятись декілька хвилин. В пакетику 40 грам, для жінки, яка рахує кожну калорію (як я) об’єм підходящий, але дорослому чоловіку треба будет на раз пакетиків 3.
Аромат у каші приємний, колір відповідає звичному для кускусу. А от на смак, як на мене, дуже багато спецій. Каша губиться на фоні великої кількості паприки та інших приправ. Та і солоне, власне, не дуже корисно.
Доречі, щодо користі, у складі, зазначеному на пакеті, не знайшла нічого, що викликало б негатив - тільки крупа і спеції.
Я часто купую дрібний булгур на розвіс в одному з магазинів, його також можна запарювати окропом. Тож, швидше за все, залишусь вірною йому і буду додавати сіль та спеції за смаком.
Якби приправа була в окремому пакетику, як у лапші швидкого приготування, щоб можна будо регулювати скільки висипалось у тарілку, вважаю, було б за краще.
Хоча однозначно для подорожі чи далекої дороги такою кашею скористувалась би, але для щоденного вживання - ні.
У відгука 0 коментарів
Zabelka21

Каша АХА Гречка з грибами та овочами

Вдалося спробувати нову гречану кашу швидкого приготування. Отримала два пакетики по 40 грам. Одну порцію скуштувала сама. Чесно кажучи, очікувала більше. Смак гречки майже не відчувається, запах грибів присутній, але шматочки грибів ніби гумові, траплялись дивні вкраплення, які не розжовувались - як в не промитій крупі. Іншою порцією пригостила чоловіка. Для дорослого чоловіка таких пакетиків треба 2-3 щоб наїстись. Смак каші він розкритикував, так що навряд стану покупцем такої продукції.
Плюси:
- зручно брати з собою в дорогу, в офіс
- швидко заварюється
- багато овочів і спецій
Мінуси:
-не самий апетитний вигляд
-маленька порція
-смак гречки не відчувається
У відгука 2 коментарі