Nikshort
Nikshort
Знавець
Відгуки Nikshort
Коментарі Nikshort
Отримано лайків
4 Like
Nikshort

Протестували продукцію

Нарешті ми протестували продукцію, яку отримали від cooker.net.ua.
Продукція вся дійсно свіжа і смачна. Особисто мені дуже сподобалася ковбасна нарізка, я люблю коли так тоненько нарізано. Але чоловік сказав, що треба потовстіше. ;)
На сайті побачили величезний асортимент продукції, яка може підійти на любий смак. Крім м'ясної продукції, можна замовити, молочні продукти, сири, чай-каву, рибу та інше.

Єдине зауваження щодо доставки, було б непогано, щоб магазин міг запропонувати розраховуватися через термінал, коли приходить кур'єр. В Києві, в наш час, дуже дивно розраховуватися готівкою.
У відгука 3 коментарі
Nikshort

Отримала на тестування Cooker Box

Я отримала від компанії Cooker свою посилочку.
Що мені сподобалося:
- замовлення прийняли та обробили дуже швидко. Я навіть не розраховувала на таку швидкість. Хоча розумію все залежить від завантаженості.
- кур'єр був дуже ввічливим, перед тим як достати мій пакет, він одягнув рукавички та маску. Єдиний мінус, було б непогано хоча б за півгодини попереджувати про те, що він приїде, тому що час очікування дуже великий з 11:00 до кінця дня і дуже важко бути постійно вдома, якщо є ще якісь справи.
- саме замовлення було гарно упаковано.
- вся продукція свіжа.
У відгука 3 коментарі
Nikshort

Збитий десерт

Збитий десерт dr. Oetker дуже подобається моїм дітям. Їм подобається десерт з любими ягодами. Тому я вирішила його зробити ще один раз і тому я знову зробила діткам десерт і додала кислих вишень. Все з'їли дуже швидко. Одна порція дісталася і чоловікові. Кислі вишні і солодкий десерт це дуже цікава комбінація.
Дуже класно, що і готовити десерт легко, просто і треба мінімум продуктів. Всього 150 грам молока і порція сухих вершків, а також три хвилини збивати міксером і смачний десерт готовий.
У відгука 0 коментарів
Nikshort

Желе для торта

Спробувала я желе для торта dr.Oetker.
Воно готується дуже легко, все як написано на звороті.
Готуючи чизкейк, я вирішила верхній слой зробити з желе. Перша спроба була невдала, так як я думала, що як і звичайне желе його треба трохи остудити, а потім лити зверху, а желе застигло раніше чим охололо (так що я змішала з ягодами і воно просто поїлося).
Так що варила другу порцію і все вийшло. Може не так красиво, як в професійних кондитерів, але смачно і головне домашнім подобається.
Тепер я прихильниця марки dr. Oetker.
У відгука 0 коментарів
Nikshort

Збитий десерт

Спробувала я уже збитий десерт. Робиться дуже легко. Всього 150 гр. молока я змішала з сумішшю і збивала десь 3 хвилини.
Десерт вийшов пухкий і смачний.
Діти з ягодами з'їли дуже швидко і ще хотіли. Навіть не встигла сфотографувати.
Торт же я не дуже вмію красиво викладати і фотографувати, але теж непогано прикрасив.

Єдине що, мені здається що все таки збитий десерт треба їсти одразу. Потім вже смак не такий.

Так що для себе я вирішила, що краще додавати до фруктів, чи до желе перед самою подачею.
У відгука 0 коментарів