Вікторія Сидорюк
Вікторія Сидорюк
Експерт
Відгуки Вікторія Сидорюк
Коментарі Вікторія Сидорюк
Отримано лайків
14 Like
Taita

Творопиш

Чекала цей проект саме через Творопиш)))). Дуже хотіла його спробувати!
Що я вам можу сказати ??...? Сподобався. На смак вийшов майже , як чізкейк)))). Готується легко. Все по інструкції. Дуже ніжний.
Спочатку вважала, що великий об'єм вийде. Для моєї сім'ї відсотків би 30 менше, щоб оптимальний варіант для запіканки.Але маленькі кекси з'їли ще теплими), тому і об'єм можна вважати не таким і великим.
Ну, а той факт, що зробити можна ще не тільки корисний, а й красивий сніданок тільки добавляє переваг!)
У відгука 9 коментарів
Taita
Немного поджарился, когда буквально на 5 минут отвлеклась за подготовкой ягод, а младший мой помощник накрутил больше мощность. Но это никак не отразилось на вкусовых качествах))), а быстрее позолотило верх))). Очень четко рассчитано время приготовления продукта. Не надо постоянно заглядывать и ожидать)
robusta
Апетитно! ) Я свою запіканку з Творопиш не встигла сфотографувати. Поки спам'яталася - не було вже що фоткати )))
Nino4ka
В мене теж вийшов трішки підрумянений, але на смакові якості це не вплинуло! Дуже смачно вийшло!
еленка208
у вас таки на фото видно, що дуже добре запікся. у мене по краях запікня, а посерединці світленьке. гадала, ще ввімкнути пропектися, але, мабуть края згоріли б
MataBanata
О, эта запеканка выглядит неимоверно аппетитно! Творопыш стал моим фаворитом
Вікторія Сидорюк
Дуже гарний . Як з картинки.а рум'яність тільки прикрашає.
Наталія Буковська
Мої і люблять таке підрумянене) Апетитний сирник у вас!
Farmik
Какая красота у Вас получилась))) Главное, что и вправду очень прост в приготовлении с помощью смеси "Творопыш" ;)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
misstress452

Ссылка на анонс

Не поняла этот вопрос, оставить ссылку где я делилась публикацией, что началось тестирование? Или достаточно оставить ссылку на мою страницу в Инстаграм, где я оставляла отзыв о продукции?
У відгука 4 коментарів
Moderator Alena
misstress452, добрый день! Нужно оставить ссылку на Ваш пост с отзывом в Инстаграмм.
misstress452
Moderator Alena, спасибо огромное за быстрый ответ
Вікторія Сидорюк
Ой и я тот же влпрос задала, надо было раньше прочесть.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Вікторія Сидорюк

Dr.Oetker відгук. Ч1. Творопиш, шоколад,ваніль

Сьогодні хочу поділитись моїми враженнями про продукцію Dr.Oetker. а саме "творопиш" , гарячий шоколад та ваніль.
Почну з суміші "Творопиш" . Хочу сказати , що я в захваті. Я не дуже люблю готувати сирні запіканки, тому вирішила не придумувати велосипед та скористалась рецептом на пачці. Мені він дуже сподобався. Легкий в приготуванні , без манки. Яйця , творог , молоко , цукор, а якщо замінити цукор на інший дієтичний підсолоджувач, то вийде ще й супер дієтичний десерт. Я як людина "вечно худеющая" знаю що це таке. Так от все рівномірно збиваєм, тільки одна важлива річ - білки потрібно відділити від жовтків, це додає особливої пухкості десерту. Я зробила не у великій формі а у вигляді маленьких кексиків. Пекла хв. 40-50. Для маленьких це забагато- знизу зробилась скоринка, але смаку це не зашкодило. Це дуже смачно. Моя маленька доня не любить творог, але ці кекси їла з великим задоволенням. В теплому вигляді вони схожі більше не на запіканку а творожне суфле- легке, повітряне, вміру солодке, з легким ароматом ванілі та кислинкою родзинок. Підсумовуючу це все можу сказати , що буду рекомендувати друзям та знайомим і сама ще не раз приготую цей десерт.
Гарячий шоколад каласичний та зі смаком горіху. Я кавоман. Ні дня без кави. Але вирішила що одного ранку замість кави вип'ю гарячий шоколад. На смак класичний як шоколадна цукерка - солодкий, густий. Смачний , але мені для ранку все таки кава краще щоб прокинутись. А шоколад як десертик протягом дня , або для холодного вечора , під гарний фільм. До нього навіть не потрібно ні печива ні цукерок вприкуску, настільки він насичений та самодостатній, якщо так можна сказати про напій?. Я спробувала обидва способи приготування. Можу сказати , що заварювати його краще, він виходить густіше та ароматніше. У мікрохвильовці не заварюється так як потрібно. В підсумок пропоную заварити шоколад Dr.Oetker ,включати гарний фільм , в гарній компанії насолодитись цим напоєм.?.
Ванільний екстракт Dr. Oetker . Вперше користуюсь такою ваніллю, зазвичай це звичайна порошкова або ванільний цукор. Спробувала приготувати ванільні капкейки. Дуже боялась переборщити з ваніллю. На упаковці вказано, що одна капсува розрахована на 500 грм. борошна. В мене було 200 грм. вилила половину. При вимішуванні тіста був дуже сильний запах ванілі , і я думала що переборщила. Але після випікання такого запаху не залишилось. Залишився легкий запах ванілі , тому думаю що можна і більше використовувати.
Я вже завершую своє тестування . Залишилось спробувати Тирамісу- вже стоїть в холодильнику. Декор та гарячий шоколад зі смаком рому.
А які у вас враження від тестування?
#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки
У відгука 7 коментарів
yu_novitska
Вообще, я читала, что настоящий горячий шоколад можно запросто отнести не к напитками, а именно к десертам. как раз за счёт его самодостаточности и густоты) Могу сказать, что я вполне согласна с таким утверждением)
mostexpensive
О,теж такий як і я кавоман? згодна з Вами що гарячий шоколад Dr.Oetker ідеально підійде для затишного вечора та кіно?
yu_novitska
oksanamelnytska, совершенно согласна с вами)) Здесь уже под каким-то из отзывов поднималась эта тема.Тоже считаю, что горячий шоколад это вечерний уютный напиток) Особенно зимой...придешь с работы/или каких-то других дел, замёрз...и чашечка горячего шоколада прям просится!)
tatka29
У мене теж син не дуже любить запіканки, але цю він їв......та щей допомагав готувати))))
Вікторія Сидорюк
tatka29, так ми з малою теж разлм готуєм , якось поки я збивала яйця - вона молоко в муку влила. Помічниця.?
Вікторія Сидорюк
yu_novitskaya, я когда всех своих укладываю спать. Заварю себе чашечку шоколада и наслаждаюсь тишиной.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Вікторія Сидорюк

Dr.Oetker

Шановні модератори. Підкажіть будь-ласка. Тут залишила два відгука,поділилась ними і ФБ. В інстаграм відгук написала, ним потрібно десь тут поділитись?
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
ВікТорія55, доброго дня! Ні, не треба, посилання на відгуки з соц мереж Ви вкажете у підсумковій анкеті, яка вже доступна у «Особистому кабінеті».
Вікторія Сидорюк
Moderator Alena, дякую. Ще підкажіть будь-ласка . В анкеті потрібно вказати ссилку про отримання продукції та початок тестування. В мене було сторі в інста. Я ним не можу поділитись.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ивченко Ксения Владимировна

Администратор

Правильно ли я заполнила все отзывы и репост?
У відгука 4 коментарів
Moderator Alena
ivchenko23, да, все условия проекта выполнены верно! Осталось только заполнить итоговую анкету, которая будет доступна в личном кабинете с 09.12.
Вікторія Сидорюк
Moderator Alena, добрый день. А можна и мне узнать правильно ли я все сделала. Я первый раз в тестировании.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися