Торт Фрезьє
Крем :240 мл молока,3 ст.ложки крохмалю ,100 г цукру ,3 жовтки,пакетик ванільного цукру,150 г масла.
Молоко підігріваєм,змішуємо жовтки з цукром,добавляємо крохмаль і порційно гаряче молоко.Заварюємр крем до загустіння,коли він охолоне збиваємо з маслом.
Бісквіт: 3 білки ,2 яйця,50 г цукру,100 г борошна .Жовтки перемішуємо з цукром,білки збиваємо.Порціями вводимо білки до жовтків,додаємо борошно.Беремо форму 18 см,виливаємо масу і печемо 20-25 хв на 180 гр до готовності
Желе : згідно рецепту пакету желе для торта червоне Dr.Oetker
Формуємо торт : бісквіт розрізати на 2 половини,накладаємо порізану полуницю та крем,формуємо бортики з полуниці,зверху кладемо 2 частину бісквіту,заливаємо желе,декоруємо полуницею. Торт залишаю у холодильник на ніч ,щоб крем добре застигнув. Смачного❤️❤️❤️Можна використати інші ягоди ❤️