asiagorodetskaya19
asiagorodetskaya19
Знавець
Відгуки asiagorodetskaya19
Коментарі asiagorodetskaya19
Отримано лайків
6 Like
asiagorodetskaya19

тестування приладів серіі PROluxe Midnight Edition

Це просто супер, що ви даєте людям можливість тестування вашої продукції, це дійсно цінні речі, які необхідні кожній жінці!? Так як маю довге волосся з радістю би протестувала вашу продукцію, і залишила багато позитивних відгуків ?
У відгука 1 коментар
asiagorodetskaya19

ПреМама дуо

Очікую на оголошення списку учасників, перший раз не випала можливість, можливоо за другим разом поповню запас вітамінів при грудному вигодовуванні ♥️?
У відгука 4 коментарів
asiagorodetskaya19

АХА- гранола

Дуже хочеться спробувати, очікую списки учасників ? в тому що це смачно- я впевнена ♥️
У відгука 0 коментарів
asiagorodetskaya19

Простоквашино для малят, біфідойогурт з фруктами

Розпочну враження з доставки, попередньо було домовлено на 21 серпня, після першої години дня. Після очікування до майже дев'ятої вечора я вирішила зателефонувати кур'єру, він пообіцяв невдовзі доставити. Так його в той день і не було. Наступного дня пояснив, що у нього сів телефон, і невдовзі доставить. Все дуже гарно упаковано, дякую і за термосумку у кур'єра. Тестування розаочали в той же день з біфілакт персик, дитині сподобалась ? правда повністю об'єм не випив, так як ще не звиклий до такого. Тому прийшлось випити мені, згідно інструкції залишати після відкриття і вживати пізніше його не можна. Грушу і яблуко я давати побоювалася, адже мали на грушу алергію, але можливо через не великий вміст у складі наповнювача груші алергії не виникло. Смак приємний, єдине що з 8 місяців не рекомендували би батькам давати його дітям, так як вживання цукру бажано обмежити хочаб до року. Дякую за тестування #naprobuua, обов'язково буду купувати ще у магазині біфілакт, адже він містить пробіотики і покращує травлення ?
У відгука 0 коментарів
asiagorodetskaya19

Враження про біфілакт Простоквашино

Нам прийшла на тестування продукція від Простоквашино біфілакт, спробували поки що тільки з персиком, але смак супер, дитина тягнула через соломку з задоволенням. Шкода, шо у нас на грушу алергія, але завтра спробуємо й її, надіюсь все пройде без алергії, і я обов'язково залишу відгук і про другий біфілакт.
У відгука 1 коментар