bonny2020
bonny2020
Знавець
Відгуки bonny2020
Коментарі bonny2020
Отримано лайків
3 Like
bonny2020

Дуже подобається цей бренд

Я б дуже хотіла прийняти участь у цьому проєкті. З косметикою цього бренду знайома давно, але саме цими продуктами не користувалась. Буду щиро вдячна спробувати, адже давно хотіла цього, але руки не доходили-) Доречі найчастіше використовую олівець для очей Евелін)Він просто МЕГО стійкий і головне не пливе при купанні в морі. Для літа це взагалі дуже актуально.
У відгука 6 коментарів
Bulavo4ka
А мене зацікавив олівець для брів ,теж інтересно тече він чи ні?Ви часом не пробували?
Tanya Олеговна
turovasveta, сейсас в Еве скидка 40% на шампуни и маски для волос от Эвелин. Не видела до этого, а тут прямо ноги несут купить
olena.romanenko
я бачу, що ці дві серії це новинка, і в Інтернет-магазинах є, але постійно розкуповуються. Вже зарекомендували себе та користуються попитом.
lebed_sa
ТанечкаЯ, Спасибо что сказали за скидку на маски для волос, пошла смотреть :)))
bonny2020
Bulavo4ka, На жаль, ні. Не користуюсь такими
lebed_sa
Про карандашик спасибо, буду знать, потому как только знаю тушь из декоративки ?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bonny2020

Vichy

Одного разу мені пощастило прийняти участь у тестуванні саме цього бренду. Косметика дуже сподобалась. Лінійку, яку пропонує сайт Напробу.юа ще не використовувала і мені було б цікаво спробувати її. Тим паче, що подружка моя хотіла теж цього, тому якщо мене оберуть буду і їй надавати косметику для користування.
У відгука 4 коментарів
Bulavo4ka
А чим саме ви користувалися від vichy? Читач відгуки бачу що багато в захваті дівчат,але дуже хочеться і на собі спробувати,мої подруги теж всі вже на цьому сайті,всім завжди раджу naprobu ?
olena.romanenko
Бонні, а скиньте нам лінк на своє тестування і відгук, ми одразу побачимо, що ви тестували і які були враження. Дякую!
bonny2020
Bulavo4ka, Користувалась тональною основою. Мені поштою присилали брошюру з тестерами. За правилами не потрібно було писати відгуки, тому їх немає. Це було на офіційному сайті. Сама тональна основа мені сподобалась, вона рівномірно лягала на обличчя і не бралась "комками". Враження від неї були позитивні.
olena.romanenko
bonny2020, Дякую, мабуть, через батьківство не помітила інформацію про таку розсилку, хоча намагаюся слідкувати за офіційними акціями від великих вироблників.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bonny2020

Хочу спробувати

Дуже актуальним є зараз товари, які будуть тестуватися. Я дуже рада буду їх спробувати і описати в своїх відгуках_)Всже закрила трошки джему з полуниці, але хочеться ще спробувати приготувати іншими способами. Раніше вже працювала з вашим сайтом і мені дуже сподобалось) Сподіваюсь на гарну подальшу співпрацю з вами)))))Всім бажаю успіхів у цьому тестуванні і смачних страв)
У відгука 2 коментарі
Юлия13life
Молодцы вы. А я еще ничего не закрывала на зиму. Думаю вот только начать. Удачи в тестировании
bonny2020
Юлия13life, Дякую і Вам також_))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bonny2020

Дуже сподобався корм, кішечка у захваті_)

Коли, нам принесли посилку, Бонні одразу до мене підбігла і стала її винюхувати. Я не стала їй заважати, а навпаки, швиденько відкрила і показала все, що нам прислали. Моє кошенятко було у захваті. Вона одразу скуштувала корм і можна сказати за раз його знищила)) Будемо куштувати Purina One і далі.
У відгука 5 коментарів
Anzhelika_orlova23
Много корма предоставили на тестирование) так вы уже все протестили?
natikus
Ого, действительно большой набор. Повезло пушистику.
zivochka
наборы отличные, хватит надолго
Bulavo4ka
Я б теж була у захваті від такої посилки)прикро що тваринки не розуміють того що стали експертами,але я думаю вони задоволені тим ,що хазяйка потрапила в цей проект і скільки смачного можна протестувати зі своїм пухнастиком
bonny2020
Anzhelika_orlova23, Ще ні звичайно)))) Будемо тестити й надалі)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися