Виявляється, торт можна приготувати швидко, легко і без випічки, виходить неймовірно смачно. А вигляд і смак це головне на святковому столі)
Інгредієнти:
200 г печеня до кави
40 г кокосового масла
400 г сиру (підійде будь який творог)
300 мл кокосового молока (можна будь якого іншого)
3 ст. л. крохмалю
9 ч. л. цукру
50 г згущеного молока
250 мл води
500 г черешні
1 пакетик Dr. Oetker желе для торта
1 пакетик Dr. Oetker збитий десерт
Приготування:
Готуємо перший шар. Печеня ломаємо та перетираємо у крихти, вимішуємо з ростопленим маслом, та викладаємо у форму, яку я попередньо вистелила харчової плівкою.
Другим шаром іде сир. У глибоку миску викладаємо сир, крохмаль, 150г молока 3 ч.л. цукру і згущонку збиваємо вінчиком до однорідної маси (я люблю коли сир грудочками, тому збивала не довго) і викладуємо на шар печива. Зверху розкладаємо черешню.
Третій шар наше желе. У кастрюлю висипаємо вміст пакета желе, 4 ч.л. цукру і воду вимішуємо і на вогонь доводим до кипіння і так варимо 1 хв, я одразу вилила на торт і все застигло за 5 хв БЕЗ ХОЛОДИЛЬНИКА.
Для розпису. У глибоку миску виливаємо 150 мл молока і вміст пакета десерт, 2 ч.л. цукру, взбиваємо міксером 3 хв, спочатку на малій швидкості і поступово збільшуємо, до густої консистенції. Я розписувала одноразовим кондитерським пакетом.
Готово! На все пішло 30 хв приготування, а головне торт можна пробувати одразу, він дуже смачний і не надто солодкий, так легко ще ніколи не було!
Смачного!)))