Беляева
Беляева
Знавець
Відгуки Беляева
Коментарі Беляева
Отримано лайків
3 Like
Беляева

Моє тестування. Моє враження

Ось і прийшов Новий рік, і хочу поділитись своїми враженнями від мого набору: ліфтинг крем для обличчя та крем для рук від бренду Avon. Крайній раз з Avon бачилась, десь ще у школі, це була магія, парфумовані сторінки, яскраві фото товарів і завжди щось цікаве по акціям. Та час промайнув непомітно. Уже інші засоби у мене в косметичці. Було досить цікаво взяти в тестуванні товарів від бренду Avon. Почну з того, що бренд Avon для мене як темна конячка, мало інфо від друзів та колег, хто б міг допомогти у виборі. Тому було цікаво. крем ліфтинг для очей мені сподобався розділенням: окремо для шкіри над та під очима. У мене шкіра схильна до сухості в зимовий період року. Тому сухість та стянутість прибирав добре. Стосовно ефекту ліфтингу, не замінила. можливо потрібно довший період часу. Як крем на сон, чудовий, але із загальними властивостями. Заявлених ліфтинг характеристик не замітила.Стосовно кречимка для рук гарно захищає освітлений шкіру рук. Чудовий засіб у жіночій сумці, який завжли виручить при нагоді. Якщо підсумувати, то було приємно взяти участь в тестуванні продукції від бренду Avon. Дякую команді #на_пробу за таку чудову можливість.
У відгука 0 коментарів
Беляева

І до мене завітав Миколайчик

В дитинстві завжди чекала на Миколайчика, бо знала, що під подушкою щось знайду. Та пройшли роки, і сама уже стала Миколайчиком для доні. Та моє дитяче нутро завжди чекало на подарунки саме у цей день. І тут напередодні Миколайчика отримала подаруночки-на тест крем-ліфтинг та для рук крем. Дуже вдячна за подарунки команда на пробу , дякую за вашу роботу.
У відгука 0 коментарів
Беляева

Avon

Доброго дня. Підскажіть, чи можливо змінити адресу доставки нп? Зараз і найбоижчі неділі буду перебувати по іншій адресі?
У відгука 1 коментар
Беляева

Моє враження

Погодьтесь, завжди приємно подарунки, а особливо коли вони доречні. Для мене особисто завжди приємно отримувати щось на тест, особливо коли це для себе коханої. І двічі приємно, коли протести зможуть всі мої рідні, а отже буде самий честний відгук. Мені уже приходились брати участь в тесті самих різних продуктів. А на цей раз я змогла отримати те, про що давно читала, проте не було змоги покласти у свою скарбничку засобів по догляду за собою. Це молочко від бренду Topicrem. Це бренд спеціалізуєтьс чна засобох для догляду за дуже сухою шкірою, а також із аторпією для дорослих і дітей. Взагалі давно користуюсь аптечними засобами по догляду за шкірою. Вважаю їх більш дієвими і тими, що краще досягають бажаного ефекту. Від природи маю сухий тип шкіри із обов'язковим зволоження у холодну пору року. Молочко бездоганно зволожувало мою шкіру, користуватись ним як для обличчя так і для рук. Саме руки зараз потребують особливого догляду через надміру використання антисептиками, щоденний контакт з побутовою хімією. Для доньки засіб був використаний після купання, ефект мене також порадував, атопічні ділянки зволожені добре. Єдина ложка ложка дьогтю: погано обирається шкірою, залишається масний блиск. Але залишки можна прибрати серветкою)
Мій висновок-я задоволена, що вдалось протестити молочко від @topicrem. Для себе я відзначила чудові зволожуючі властивості. Цій засіб я можу використовувати разом із своєї сім'єю.
#naprobuua #naprobuua_Topicrem #Topicrem #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Беляева

Моє тестування

Всім привіт. Отже, у тестуванні брала участь уся моя сім"я: я , мій чоловік, а також донька. Для кожного з нас ефект від Topicrem був свій.
Я користувалась Topicrem як кремом для рук та обличчя. Жодне вмивання в осінньо-зимовий період не закінчується для мене без крему зволожуючого, і найкраще справляються саме крема для дуже сухого типу шкіри. В іншому випадку стянутість буде присутня довгий час. Як для зволоження Topicrem справляється на ура. Стянутість миттєво проходить. Що стосовно липкості вона дійсно присутня, бо як на мене погано вбирається шкірою. Залишки мушу прибирати косметичною серветкою.
Для моєї доньки засіб викостовувався для тіла і рук. Дуже гарно зволожував, зменшував покрасніння і шорохуватість шкіри.
Чоловік відмітив гарний зволожуючий.
Для нашої сім"ї засіб мав різний ефект, проте гарно приписав у сімейних засобах для догляду. Як на мене-це універсальний засіб для всієї сім'ї.
У відгука 0 коментарів