Беляева
Беляева
Знавець
Відгуки Беляева
Коментарі Беляева
Отримано лайків
3 Like
Enigmasin

Червоний рятівник від плям

2+
В першу чергу я вирішила спробувати гель Color woolite. Припав до душі колір пляшечки та запах. Дуже на дорогий парфум схожий, терпкий, якісний і дорогий аромат. Здивувала рідина блакитного кольору, майже лобутени))) Пляшка стандарт, висока, цупка, ковпачок невдалий? 900 мл об'ємом. Щодо мене хочу сказати, що я мама перу дуже часто. В день в мене відбувається по 2-3 прання, а то і більше. Майже постійно стикаюсь з проблемою різноманітних плям, катишок, одягом який швидко втрачає форму. Ще в нашій сім' ї є алергіки, один із них я. І от перше прання з надією і вірою в засіб розпочато. Скажу чесно, начиталась вже різних коментарів, тому одразу вирішила зробити тест на останніх плямах: гуаш доречі яку випрати просто неможливо, я думала кофту на сміття після експерименту, сирочок солодкий, вафлі, шоколад, плями від сосисок. За умови того, що в мене було 5 кг одягу та серйозні забруднення, я налила 150 мл гелю color. Поставила режим 5,на 60°, 800 обертів віджиму. По результату прання, аромат відкрився і вся квартира була ним пронизана, я злякалася думала це не виправити, але через деякий час залишився ледве чутний запах парфуму і ще приємніший. Речі на дотик вже з машинки чуються м'якими, ніжними як пух, ніби їх добряче вспушили. Коли одяг висохнув добре, я побігла дивитись на ситуацію з плямами, самій було цікаво? Те, що я здивувалася, це слабо сказати.. А я про смітник вже думала))) Вся кофтинка як нова?❤️? Я приємно вражена. От тільки, в мене постійно прання з брудним одягом і якщо постійно на 5кг заливати по 150 мл засобу не зовсім економія))) Вцілому я гелем Color залишилася дуже задоволена, і вже спробувала і інші види, не терпиться Вам вже все показати і розказати, але буду планомірною?? Для домогосподарок, ці гелі - знахідка! Спасибі сайту та організаторам?

#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 7 коментарів
Enigmasin
Бережна Надія, дякую. Мені самій цей гель сподобався❤️
Доценко
Мне хлопок, синтетика, джинс, мой фаворит
SandraAlex
Дійсно, ці гелі як паличка-виручалочка для багатьог видів речей.
Беляева
Дійсно, витрата в 150 мл на прання багато, і його вистачиться на прання 6 максимум. Тому можна знайти альтернативні засоби або поєднання. а
Enigmasin
Мар'яна-Нов, так воно і вишло однієї пляшки мені вистачило на 5-6 максимум заходів)))) але я вже знайшла ще один +, цей гель зручно брати в відпустку, в подорож, коли ненадовго їдеш.
🐼Yanka🐼
цікаво, я не помітила змін щодо сну
🐼Yanka🐼
Бажаю Вам вдалого тестування та чекаємо відгуків з результатами
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Беляева

Сервіс від інтернет магазину Cooker.net.ua

В час коли краще сидіти вдома, глобальна мережа радує новими проєктами. Ставши експертом для тестування послуги від @cooker.net.ua я майже одразу приступила до юзення сайту. Одразу скажу, мала в свій час змогу працювати контент менеджером, тому було особливо цікаво як і що працює. Сайт досить яскравий і клікабельний, всі зображення дуже якісно зроблено, є можливість обрати необхідну вагу продуктів (наприклад, 0.5 кг).
Мене порадував асортимент, адже поряд із мясними продуктами я знайшла і рибу, свіже м'ясо, і молочні продукти, і хліб, і навіть группу непродовольчих товарів-побутова хімія. Асортимент по брендам дуже класний, поряд із відомими брендами, можна зустріти тих, хто лише недавно зайшов на ринок.
Зробити замовлення дуже просто: можна скористатись як пошуком по слову, наприклад, сосиски. Так і загальним пошуком в каталозі по групам товарів. Після того як сформована віртуальна корзина, мене пепекинуло на форму персональних даних, де потрібно вказати контактну данні для доставки. Після заповнення, очікую на дзвінок від коли центру і деталізацію по доставці . Ось так просто можна мати на столі смачну канапку до свіжозваренное кави.
У відгука 4 коментарів
SandraAlex
Сайт у них дуже зручний!
Беляева
Мені теж сподобався.
🐼Yanka🐼
цікаво, я не помітила змін щодо сну
🐼Yanka🐼
Бажаю Вам вдалого тестування та чекаємо відгуків з результатами
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися