Enigmasin
Enigmasin
Досвідчений експерт
Відгуки Enigmasin
Коментарі Enigmasin
Отримано лайків
53 Like
Enigmasin

Тестування добігає кінця...

Вже багато часу тестую новинки від woolite premium, що хочу сказати.. В моєму варіанті не зовсім економічний гель для прання. ? Наприкінці тестування в мене всі 4 пляшки майже порожні))) Так я дуже часто перу речі, але все таки. Нервова система зате у порядку? Відсік миючих засобів від гелей залишається чистим, достатньо тільки ополоснути його водою і добре просушити. Речі м'які, мають приємний аромат (особисто мені довподоби color), більш яскравіші та доглянуті. Не всі 4гелі я віднесла до любчиків, мені більше сподобався червоний color. Весь час поки я робила паузу у відгуках, я займалася пранням та глажкою. Слід відмітити, що прасування стало легшим та приємнішим. Як я не намагалася зрозуміти pro care та dark, мені цього невдалося. Для мене всі 4 гелі майже однакові, різниця в ароматі. Вони чудово пораються з плямами, вимиваються з речей, я не побачила розводів, жодного разу не додавала зайве полоскання, не користувалася допоміжними плямовідвідниками, відбілювачами тощо. Протягом всього тестування не було алергічних проявів ні в кого з моєї сім'ї за це великий ➕!!! Користуватися таким засобом мені дуже сподобалося, це зручно і сучасно, а ще це просто знахідка в поїздках, подорожуваннях. Ціна на один такий гель в середньому 74-149,відносно небагато. На 18 повноцінних пральних заходів точно не вистачить. В мене однієї пляшки вистачає приблизно на 5-6 прань. При умовах плям, завантаженої білизни. Ковпачок треба додумати, нюанси описувала у своїх попередніх коментарях. Так і ще хотіла додати, я спробувала попрати делікатне золотим гелем, темне рожевим, кольорове чорним - різниці по результату особливої не помітила, запах і тільки. Універсальні гелі щодо мене, а різниця в ароматах, дизайні схожа на маркетинговий хід?
#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 3 коментарі
Enigmasin

Темна пляшка - світлий одяг!

Добратися до останнього гелю в лініки новинок для мене не проблема, адже я багато разів на день займаюся пранням? Окремо темних речей в мене не було, тим паче вже підійшов час міняти постіль, а вона в мене темна, тому вирішено було спробувати dark premium?. Аромат в нього парфумований, схожий на золоту орхідею від Lenor, або ж з тієї ж фірми Parfums. Доречі також чорна пляшка. У Dark об'єм 900 мл, і той самий ковпачок як у всі'єї серії гелів. Рідина в середині пляшки була молочного кольору, трохи зарідка але некритично?Плям в мене не було, і постіль я змінюю доволі часто через 2-3 дні, іноді витримую 4))) Тому сильних забруднень не було, лише джинси з незначними плямами після прогулянки. Тому засобу я додавала на свої 5кг 100 мл. Режим вибрала 5, оскільки постільна білизна, 60°, 800 обертів віджиму. Відсік з плявою гелів чистенький, а в мене тепер трохи менше хатньої роботи.? При розвішуванні речей звернула увагу, що аромату майже нечутно, ледь-ледь віддає приємною свіжістю. Для людей, які не люблять сильні аромати від одягу однозначно підійде. Всі речі м'якенькі на дотик, приємні дуже. На слідуючий день постіль вже просохла, і я не помітила особливої різниці. Скажу чесно дива не чекала, але мала надію, що яскравість кольорів буде, насиченність хочаб всього чорного. А в мене як були випрані кольори так і залишились, тому не знаю. Буду ще підвлаштовуватись, можливо на чорних штанцях буде результат інший. Плямки всі зникли, речі м'які, тому як гель для прання йому 10 балів з 10☝️ Розводів доречі від жодного гелю не було, як від порошку іноді залишаються плями, які потім додатковим ополіскуванням змити можна і то незавжди. Тут таких проблем немає. А от з приводу стосовно Dark, ну в мене виникли такі думки, що він нічим не відрізняється від попередніх трьох, окрім аромату та оформлення, це моя думка. Хоча може я щось далі в ньому розгледжу))) ? Вцілому гель непоганий і аромат приємний.
#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 0 коментарів
Enigmasin

Золотий Woolite Premium Pro Care

1+
Дитячі розваги та шалості - це завжди весело та цікаво, але потім з'являються плями, які ломаєш голову чим відіпрати. На цей раз, я обрала Woolite Premium Pro Care. Він підходить до будь-яких тканин, до будь-яких кольорів, такий собі універсальний пральний засіб? В оформленні ніякий змін, все той самий об' єм та невдалий ковпачок))) Під перманентний маркер потрапив дитячий гольф (кофтинка) ?, а ще ручка і солодка шоколадна вафля. Речей як завжди 5кг. Режим прання 5,60°,800 обертів віджиму. Гелю додала я 130 мл, трохи менше спробувала використати для плям. Золотий гель має аромат лінійкі шампуней від Pantene? і кератин там є, тому речі повинні буди шовковисті і довгі? Колір гелю співпадає з кольором пляшки, нагадує сік))) Тому до виробника велике прохання зробити фіксацію кришки такою щоб дитяча рука не змогла її відкрутити. По проходженню часу, коли машинка ввимкнулась, я розвішувала одяг і насолоджувалася ніжним, злегка кремовим ароматом ледве чутним. Речі на дотик одразу м'які. Дивом було те, що на гольфі не будо жодної цятки, яка б нагадувала історію попереднього дня, всі плями зникли. Коли я прала звичайними порошками ця кофтинка стояла дибки як картонна, а після вткористання гелю вона стала м' якою, еластичною і без плям. Це знахідка для мам у яких дітки. Woolite Pro Care я задоволена, та якщо порівнювати з попередніми гелями, то я закохалася в червоний через його запах. Якщо Ви алергік на аромати, або ж для дитячих речей підбираєте, то зверніть увагу на Delicate та Pro Care. ? Ще я тут пригадала наші збори на відпочинок, на ті здоровенні пакунки і подумала, що взявши одну або дві пляшки гелю з собою це економія місця в багажу? Кто їде надовго, той знає що прання і там спіткає. А тут одна пляшка замість порошка, плямовідвідника, кондиціонера, а отже 3в1. Щодо економії, так по 150-130 мл гелю на прання не зовсім економія, але я бережу свої руки від затмрань, замочувань речей, від відбілювачей, та від відмивання машинки, яку я постійно чистила через просипаний порошок. Тому придивіться до гелів woolite, для себе точно якийсь оберете❤️
#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 13 коментарів
Enigmasin

Рожевий пухнастик від Woolite delicate

В моєму арсеналі зібралося чимало пухнастих речей: махрові рушники, піжамки, светри, носочки, халати і т. д. Тому на чергу тестування було обрано Woolite Delicate. Рожева мила пляшка з таким же невдалим ковпачком? Ті ж самі 900 мл, схема використання та ж сама. Аромат цього засобу ніжніший за усі, його майже нечутно. Злегка навіює запах прального порошка, такий собі стандарт я б сказала??Плям на цей раз як таких не було, але багато речей мали катишки, затяганий вид. Одягу назбиралося стандартно 5 кг, тому я вирішила покласти 100 мл гелю. Доречі, гель відповідного кольору до пляшки, такий же рожевий. Прання виставила на 4 програму, на 40°, на 800 обертів. Звісно я не чекаю того, що катишки чудодійним чином зникнуть і по результату я дістану нові речі щойно куплені))) Дивлюся на ситуацію реально, тому очікування м'якості та приємного аромату. По висновку, після прання: плямки маленькі так і залишилися(але я не ставила за мету їх позбавлення), катишки залишилися на місці, але вони ніби розгладжені та причесані?, одяг на дотик дуже м' який, я б сказала пухнастий, як котик, приємно доторкатися. А от запах мені більше сподобався червоний, а цей просто мені не підійшов.А може просто закохалася в аромат color? Щодо катишків, думаю якщо купити нові речі і слідкувати, вибирати delicate, фасувати правильно одяг на прання, то ця проблема буде вирішена, а оскільки катишки, ворса вже є то чекати їх уникнення просто смішно)) Вцілому гель зі своєю задачею справляється на 100%, тому для догляду за кашеміром, шовком, бавовною слід придивитись та мати в своєму арсеналі помічників по господарству. ??

#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 1 коментар
Enigmasin

Червоний рятівник від плям

2+
В першу чергу я вирішила спробувати гель Color woolite. Припав до душі колір пляшечки та запах. Дуже на дорогий парфум схожий, терпкий, якісний і дорогий аромат. Здивувала рідина блакитного кольору, майже лобутени))) Пляшка стандарт, висока, цупка, ковпачок невдалий? 900 мл об'ємом. Щодо мене хочу сказати, що я мама перу дуже часто. В день в мене відбувається по 2-3 прання, а то і більше. Майже постійно стикаюсь з проблемою різноманітних плям, катишок, одягом який швидко втрачає форму. Ще в нашій сім' ї є алергіки, один із них я. І от перше прання з надією і вірою в засіб розпочато. Скажу чесно, начиталась вже різних коментарів, тому одразу вирішила зробити тест на останніх плямах: гуаш доречі яку випрати просто неможливо, я думала кофту на сміття після експерименту, сирочок солодкий, вафлі, шоколад, плями від сосисок. За умови того, що в мене було 5 кг одягу та серйозні забруднення, я налила 150 мл гелю color. Поставила режим 5,на 60°, 800 обертів віджиму. По результату прання, аромат відкрився і вся квартира була ним пронизана, я злякалася думала це не виправити, але через деякий час залишився ледве чутний запах парфуму і ще приємніший. Речі на дотик вже з машинки чуються м'якими, ніжними як пух, ніби їх добряче вспушили. Коли одяг висохнув добре, я побігла дивитись на ситуацію з плямами, самій було цікаво? Те, що я здивувалася, це слабо сказати.. А я про смітник вже думала))) Вся кофтинка як нова?❤️? Я приємно вражена. От тільки, в мене постійно прання з брудним одягом і якщо постійно на 5кг заливати по 150 мл засобу не зовсім економія))) Вцілому я гелем Color залишилася дуже задоволена, і вже спробувала і інші види, не терпиться Вам вже все показати і розказати, але буду планомірною?? Для домогосподарок, ці гелі - знахідка! Спасибі сайту та організаторам?

#naprobuua  #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 5 коментарів